1. 1.
    +9 -1
    lan bana gavat diyen namus fukarası geldin mi? bana gavat o bakire olmayan kıza huur diyosunya mezhebi geniş diyosunya sen gelmiş geçmiş en büyük huursun biliyo musun?
    normalde insanların özel hayatına karışmam ama bu çizgiyi aşmaktır.
    neden mi?
    ulan sen değilmiydin 13 yaşında sağa sola günde beş posta attıran yan sıradaki mervenin bacaklarına bakarak
    ulan sen değilmiydin 14inde seline yazarken yeşimi kesen
    ulan sen değilmiydin 15inde hande bana bi verse dağıtırım diyen
    ulan sen değilmiydin 15sında karaköyün bentderesinin adresini arayan
    ulan sen değilmiydin 17sinde bekleyen doğum gününü keraneye girmek isteyen
    şimdi mi namuslu adam oldunda bakire istersin? o kadar bakire gib yada bakire olmasın ne farkeder sen bakir misin ki bakire kız istersin? gibmesen ne olcak sen ergenken bunları yapmadın mı? neye dayanarak istiyosun lan namus fukarası?

    bakın sevgili kardeşlerim doğu karadenizde çok durdum rus arkadaşlarım oldu gürcü arkadaşlarım oldu. kızlardı. hiç birine bakiremisin diye sormadım ama onlar bakire türk kızlarından kat be kat ahlaklıydılar kat be kat namusluydular. sözüm ona bakire olan ama huur selin ve yardakçısı kevase ceren bu yabancı zavallıcağızlara nataşa derken bile sabırla sustular. güzelliğini çekemeyen kızlar onlara öyle kin beslediler ki (şahidim) yaşananlara anneleri bilse çocuklarını alıp tekrar yıkılan sovyetlere o kominist zulme geri dönerlerdi. ama onlar müslüman olsalarda olmasalarda peygamber sabrı gösterdi. onlar ağzından salya akan erkeklere yüz vermedi bedelini de damgalanmakla ödediler. ama ben gördüm.
    bizim türk kızları bakireydiler. amlarında bi zar vardı ne oldu? karaktersiz kezbandılar huurdan aşağıdaydılar.(zaten ben fahişeleri hiç aşağılamam onlara hep üzülürüm, ama kküfrederken milletin en zoruna bu gittiği için huur de derim oç derim)
    benim rus kız arkadaşlarım büyük ihtimal değildiler. ne oldu? her daim ağır başlı anlayışlı ahlaklıydılar.
    not: harbiden hepsi de taş gibiydi.
    özet: harbiden namus bi bacak arasında değil. şahidim.
    ···
   tümünü göster