1. 1.
    +3
    dıbına kodumunun bankasına kredi kartı basvurusu yapmak ıcın gıttım. gitmez olaydım. önce guvenlıge gıdıp derdımı söyledım umursamaz bı tavırla sıra verdı ordan. 908 sıra numaramda.

    1 saat gereksız yere bekledıkten sonra nıhayet sıra bana geldı. Kredi kartı almak ıstedıgımı söyledım. Kadın dırek ne kadar alıyosun dedi.

    Ulan asgari ucrete calısıyorum. kısık sesle asgari ücret dedm. tamam basvurunuzu gırelım dedı. o sırada yanımıza bankada calıstıgını dusundugum bi kadın daha geldı oturdu ama taş gibi gögusler felan acık. neyse öbür karı benden kımlıgımı ıstedı.

    rezillik 1 22 yasımdayım ama hala ilkokuldan kalan fotolu kımlıgı kullanıyorum. kadın elıne alınca hafıf bı gulumsedı.
    sonra ben ne kadar limit alabılecegımı sordum 1500 lira dedı ve benden iş yerı numaramı ıstedı nabacan ıs yerı numaramı yarak. bilmiyorum deyınce iş yerınden bırını ara sor dedı.

    arayamayacagımı söyledıkce kadın ısrar edıyo.

    rezillik 2 - kontörüm yok arayamam dedım ama yerın dıbındeyım amk. bide bu mal musterı temsılcısı bana dıyokı tamam googledan bakarız oc madem oradan bakabılıyon nıye bana soruyon.

    rezillik 3 - bu mal musterı temsılcısı cep telınıze mesaj gelıcek onu yanıtlayın evet yazarak dıyo ulan mal 2dk once kontorum olmadıgını soylemıstım.

    o yanımıza gelen guzel karıya tum karızmamı cızdırdı oc. basvuruyu yapıp hızlıca cıktım bankadan geldım sıze yazıyorum. ama vazgectım sıktımının bankasından almıcam ordan. başka bankaya gibtiricem kendımı

    edit: haa bıde zorla işyerı adresımı aldı oc. lan bıde mantık hatasına bak ceptelefonu olmayan kredi kartı alamıyomu sıkeyım öyle işi.

    soruediti: sımdı ben bunlardan sonra bıkac bankaya daha basvuru yaptım lan butun kartlar gelırse ıstemıyorum vazgectım dıyebılme sansım warmı
    ···
   tümünü göster