1. 1.
    +3 -1
    AZCIK iNSANLIK DUYGUNUZ VARSA OKUYUN!!!

    Beyler ben Trabzona tatil için geldim. ANtalyadan (Sıcaklardan kaçıp) geldim. işte 3-4 arkadaş geldik. Normalde Maçkada kalıyorduk.(Trabzonlular bilir.)
    Pazar günü Trabzon Şehir Merkezine geldim. Burda Uzun Sokak ve Forumu gezdim. Akşam ise BozTepe ye gittik. Çay felan içmeye. işte çay içiyoruz.Bi çocuk yaklaştı yüzünde Maske vardı saçı falanda yoktu. Geldi bize uçlu kalem satmaya çalıştı. Bizde çocuğa 30 lira verdik ve kalemde almadık.Çocuk teşekkür etti falan benim tabi içim burkuldu. Daha 11-12 yaşlarında Ufacık kız çocuğu gecenin bi vakti hasta hasta dışarıda Kalem Satmaya Çalışıyor. (DiLENMiYOR !).
    Yan Masaya gitti çocuk.Yan masadakiler falan kovdular bunu garsonu çağırıp. Bende kafama taktım bu çocuk harbiden hastamı diye. Gittim çocuğun yanına arkadaşlarlada konustum bunu evine bırakıcaktık. Gittik çocukla konustuk ilk basta hayır olmaz falan dedi ama sonunda ikna ettik. Çocuğun evi AKÇABAT taymış yani Ta Anasının Amında. Nasıl gidiyor kim bilir.
    Evine bıraktık ailesi ile 2 sohbet ettik çocuk harbiden lösemi hastasıymış. Ailesi bunu sokağa çıkıp dilendirtmiyormuş bu kızımız geceleri gizli gizli dışarı çıkıp tüm Trabzonu dolaşıp ailesine ufacıkta olsa katkıda bulunmak istiyormuş. Biz o kızımızdan söz aldık bir daha dışarı çıkmıyıcana ama sizde eğer Trabzonda oturanlar varsa Boz Tepeye çıkınca orda küçük kalem satmaya çalışan bir kız görürseniz onu evine zütürün gidin ilgilenin mk. Evden çıkarkende kızın cebine bi 100 lira koydum (Maddi Durumum pek iyi değildi).

    Şimdi diceniz kızı nerden tanıyacam o anda aklıma gelmedi foto çekmek zaten ayıp olur kıza. Kız okadar tatlı ve sevimliki gördüğünüz an tanırsınız zaten çok sıcak kanlı.
    Şimdiden okuduğunu için sağolun.

    ÖZET MÖZET YOK iNSANLIĞI OLAN OKUR

    ALi ŞÜKRÜ BEY ÇAY BAHÇESiNDE GÖRDÜM BEN KIZI TAM GiRiŞiNDE
    ···
   tümünü göster