1. 1.
    +2 -4
    bunlara, küfürlere kabalıklara bunlar ne anlar kız ruhundan.

    ben ise loş ışıklı odamda gerekirse mum işığı eşliğinde kırmızı şarabımı yudumlarken sizleri şevkat ve şehvet ile dinler göz temasım ile eritirim.

    keman ve gitar enstürmanlarının oluşturduğu sözsüz yani enstürmantel müzik eşliğinde sabahlara kadar konuşup sabahta o güzel yüzünüze bakarak uyanmak, tatlı burnunuzun tam sivri noktasına bir öpücük kondurup, size hazırladığım yada maddi gücüm sayesinde hazırlattığım kahvaltıyı sarı lale ve papatyalar eşliğinde sunmak isterdim.

    daha sonra size yakışanı bulmak için saatler ve o zeki, karakterli kıvrak beynimin enerjisini harcadığım, en pahalı en sükseli elbiseyi üstünüzde görmek için sabırsızlanırdım. siz ayakta benim zengin mühitteki evimin boy penceresinde deniz manzarasını izlerken o sizin narin, şehvetli ve benim için dünyanın 8.harikası olan belinize sarılıp size yakışacağını düşündüğümden limitsiz kredi kartımla aldğım omuz dekolteli elbiseniizn üstünden omuzunuza aşk dolu öpücüğümü kondurup, saçlarınızı okşayacağım.

    siz ile birlikte kış vakti çılgın ve hınzır bir fikre kapılıp, tripleks, american siding ve havuzlu yazlığımıza gitmeyi, şömineyi yakıp karşsına bulunan 1080p full hd özelliğe sahip mağazadaki en yüksek fiyatlı televizyonu birlikte izlemek isterdim tabi sizi kaslı kollarıma aldığımıda eklemek ve vurgulamak isterim. sizin üşüdüğümüzü fark edince aslında teklif edilmesi gekeren "istersen üstüne rahat birşeyler giy nıhahaha"yı değilde size kendi üstümdeki italyan ve fransız ortak yapımı türkiye asgari ücretinden daha pahalı olan ceketimi üstünüze vermeyi teklif ederdim.

    evet kızlar bunların hepsini yapacağım kız kalbimi, ruhumu, hayatımı kazanmış kız olacaktır ayrıca. ruhum onunki ile birleşirken hayatlarımız tek bir kader çizgisi üzerinde birleşecek.

    kezbanlar hariç tabiii

    sizden rica ve istirham ediyorum kızlar yazdıklarımı bu soundtrack'in verdiği romantizm ve huzur ile okuyun.

    http://inci.ca/u3at7h5oms
    ···
   tümünü göster