1. 1.
    +24
    bütün yol yorgunluğunu alarak o tozlu yollardan uzaklaşıp günlerce sürecek güzel bir tatilin habercisi..

    okul tatilde yada çalışıyorsun izne ayrıldın farketmez. belki işsizsindir olsun iyi bir tatil herkesin hakkı..

    paralar biriktirilmiş kız arkadaş ikna edilmiş. 2-3 gün bi arkadaşın yazlığında kalıp oradan zıplayacaksın güzel bir otele. fethiye yada bodrum mesela. akşam eve erken gelip biraz uzanmak istiyorsun hatunda sende o akşam gece yola çıkacaksın ya. beni uyandır diyorsun gece. ama olmuyor heyecandan uyku tutmuyor amk.

    en sonunda hadi diyorsun gidelim valizleri kanter içinde atıyorsun arabaya ilerliyorsunuz. karanlık hertaraf. güze bir müzik. muhabbet dönüp dolaşıp cikse geliyor. ufaktan zarflıyorsun gidince güzel bi yaza merhaba gibişi iyi olur diye düşünerek.

    kız hiç beklemediğin bir hareket yapıyor o anda. ayaklarını yerden kesip oturduğu yerde diz üstü sana doğru dönerek atlıyor boynuna. bir nevi teşekkür ediyor sana bu tatil için kulak memelerini dişlerinin arasına alıp hafif hafif gıdıklıyor. bir muhabbet kuşu kafesine parmağını sokmuşsun gagalıyor gibi.

    elleri boynunda oradan aşağı doğru tişörtünün üzerinden ilerliyor. onunda altında kısa bir etek var şu bol ve fırfırlı olanlardan. dizlerinin üzerinde sana doğru eğildiğinden kafanı sağ cama doğru çevirdiğinde eteğin altında o incecik çamaşırını görüyorsun züt yanaklarını ikiye bölmüş ekvator çizgisi gibi.

    yola dönüyorsun sonra tekrar kaza maza olabilir dikkat etmek lazım. sağ elini kızın arkasına doğru uzatıyorsun züt yanaklarının arasındaki iç çamaşırını işaret ve baş parmağınla tutup kenara kaydırıyorsun. ve işte am ulaşılmaz olan uğruna gecelerce kafa patlatılan pembe dudaklı sulu ve kılsız am tüm gerçekliğiyle orada.

    işaret parmağını tam amın göbeğine bastırıp dairesel hareketlerle döndürüyorsun. kız önce bir gülüyor sonra inlemeye başlıyor.

    o esnada senin şortunu zor bela açmış kemerini düğmesini fermuarını. içinden bacakların arasına sıkışıp kalmış ve aşağı doğru kalkmış yannanı tutup bir hamlede çıkartıyor yannan bir anda atıyor kendini yukarı bacakların arasından kurtulmanın etkisiyle kızın suratında şaklıyor.

    elini bacaklarının arasından daha aşağıya derine atıyor kız birbirine yapışmış ilkokulda okuldan sonra çantanın içine atılmış mavi önlükleri anımsatan buruşuk daşşakları baş ve işaret parmağıyla bir kedinin ensesinden tutup yukarı kaldırır gibi kaldırıp rahatlatıyor. ağzının içindesin artık.

    dakikalarca.. sanki bir ömür gibi geliyor sana. sol elinle az önce yaktığın sigarayı tutup direksiyonu tutmaya çalışıyorsun aynı anda. karanlıkta sana doğru gelen beyaz yol çizglieri, radyoda güzel bir müzik, seni bekleyen muhteşem bir tatil, ve yannanının etrafındaki o ıslak his.

    boşalabilirim her an diyorsun kıza. kız umursamıyor o senden daha mutlu anlaşınlan. senin parmakların kızın amında daha bir hızlı hareket etmeye başlıyor finale yaklaşıyorsun kız sana destek olmak için ileri geri hareket edip parmağının dıbına temasını ayarlıyor. kızın bodysinden taşan göğüsleri senin baldırlarına dokunuyor terlemişler biraz yapışıyorlar bacaklarına ara ara. kızın eli hızlı hızlı aşağı yukarı hareket ediyor.. bir an titriyorsun yolu arabayı herşeyi birkaç saniye unutuyorsun hafızan silindi sanki kasıklarından birşeyle toplanıp dışarıya akıyor şelale gibi kızın bütün ağırlığını bırakıyor senin bacaklarının üzerine derin bir nefes alıp veriyor.

    arabayı yavaşlatıyorsun gecenin karanlığında sağ tarafa dörtlüleri yakıp duruyorsun. kız kapıyı hafif aralayıp tükürüyor asfalta. sonra bir patinaj çektirip gidiyorsun oradan. belki hayatın boyunca birdaha tam olarak neresi olduğunu kestirmen mümkün olmayan bi yere spermlerin dökülüyor hemde sen dökmüyorsun bir kız ağzında atıyor. şimdi iyi tatiller..
    ···
   tümünü göster