1. 1.
    +1 -1
    saran erkek sırtüstü çırılçıplak uzanmış. hani şu; göğüslerin büyüklükleri oranında iki mürekkep damlası gibi yayıldığı..

    üzerine yavaşça otururken, önce testislerim değiyor karnına, hissediyorum. tüm ağırlığımı bedenine vermemek için, kıvrılmış dizlerime bırakıyorum yükün bir kısmını.

    penisim iki göğsünün ortasına doğru uzanmış sereserpe, aşağıdan bakıyorsun bana. yaz güneşinde kavrulmuş ve derileri soyulmuş omuzların kehribar rengini almış ve daha parlak gözüküyorlar. eğilip yalıyorum sol omzunu. soyulmuş bir şeftaliye benziyor şimdi.

    sonra yüzüne kapatıyorum yüzünü."kapama gözlerini", kirpiklerim kirpiklerine sürtecek şimdi. aynı anda his algımı penisime çevireceğim.ve sonra dudaklarıma, sonra belinin iki yanındaki bacaklarıma.. bunu yapmak, bir orkestra içindeki her bir enstrümana ayrı ayrı odaklanmak gibi..

    evet sen şimdi; bedenini tutkuyla mızraplayıp en şehvetli armonilerimi besteleyeceğim erotik çalgımsın benim.

    beklemediğin bir anda içine giriyorum."ınnhh" , bu ilk inleme hep güzeldir.

    içine girip çıkarken, bacaklarını bir şehvet kemeri gibi doluyorsun belime. ayaklarının serinliği sırtımı yalıyor. ben hızlandıkça sıkıyorsun kemeri, bacaklarının kasıldığını hissediyorum.tam o halde geriye doğru çekiyorum kendimi, şimdi kalçaların havada, şaha kalkmış bir kısrak gibisin. saçların ağzında, avuçlarım kalçalarında boşalıyorum. ve terden ıslanmış bacakların kalçalarıma değerek yavaşça kayıyor sırtımın iki yanından.

    edit: özet yok oku hepsini bin
    ···
   tümünü göster