1. 1.
    0
    edit: başlığı 3 ay önce açmışım ama güncel hala yani soru falan olursa çekinmeyin

    edit: şimdi çıkıyorum sabaha doğru yada yarın gelir 6. sayfadan itibaren tüm sorularınıza ve pm lere cevap veririm sağlıcakla kalın.

    !!!aklıma geldikçe editliyorum ufak ufak sizde arada okuyun artık kusura bakmayın birileri bişey dedikçe atladığım ayrıntıları ekliyorum.
    !!! uplayın çok kişi görsünki yardımı olsun millete !!!
    !!! anlattım okuyun !!!

    sizi zayıflamaya iten bi gücün olması muhteşem bi katkı yapacaktır diyetinize, bu bi kıza aşık olmak olabilir, vücudunuzun güzel görünmesini istiyo olabilirsiniz, sağlıklı yaşamak olabilir, kalabalık bi ortamda kendinize olan özgüveninize katkısının olacağına inanabilirsiniz ( bu özgüven meselesi tamamen bununla alakalı değil tabi). demem o ki itekleyen bi güç çok iyi olacaktır.

    ilk olarak diyet süresince hayatımızda çok vaktimizi alan şeyleri eleyicez.(bu şart, çünkü dinlenmeye zaman ayırmamız şart)
    baştan belirteyim diyette kesinlikle hamur işi, yağ, un, şeker yoktur !! aslında bilinen beyaz ekmeğin kilo aldırdığıdır ama bu kesinlikle yanlıştır her insan günde 1 ekmek tüketmelidir. ama bizim yapacağımız diyette ekmek tüketirseniz istenilen sonuca 1 ayda değil 6-8 ay gibi bi sürede ulaşırsınız, mantıklı ve sağlıklı olan bu olsada bende çabuk sonuca ulaşmayı tercih ettim. ve belirteyim sonuca ulaştıktan sonra 1 yıl boyunca 1 gr fazla kilo almadım, tabi yiyeceklerime dikkat ederek(hızlı verilen kilo hızlı alınır diyenler için söylüyorum).

    1. 1. günden itibaren saat sabah güneş doğduktan 15 dk sonra (bu vakitte hava gerçekten koşmaya muhteşem elverişlidir! hatta zevk alırsınız koşarken süper oluyor) koşabileceğimiz bir alana elimizde 500ml su şişesiyle gidicez, ve en az 6 km en çok 10 km koşacaz.

    2. sonra eve gelip bi güzel duş alacaz, sabaha kadar uyumayıp sabah koştuğumuz için bi güzel uyuyacaz, 15-16 gibi kalkıp domates-soğan-hıyar--limon dan oluşan bi tabak salata hazırlayıp yiyecez.(isteğe göre tuzda katılabilir ama tuzun zararını herkes biliyordur zaten, ama azda olsa dokundurabilirsiniz).

    3. yarım saat- 1 saat sonra falan 4x50 yarım mekik, 3x30 iki ayak birleşik indir kaldır, 3x40 diz çekme, 3x30 ters mekik, 3x20 şınav, 3x5 barfiks (bu çalışma programında setler aynı sayıda yapılacak ama ilk başlarda tam olarak yapamayabilirsiniz ama düzenli yaptığınız takdirde sayılardaki yükselmeyi sizde göreceksiniz)(tahminim en geç 10 gün sonra herkes yazdığım sayılara ulaşır).

    4. gece 1-2 gibi bi kase çorba + 1 kase yoğurt yiyeceksiniz (fazla-az değil), ( çorbayı çok vitamin içerenlerden tercih etmenizde yarar var).

    5.sonra gün doğunca aynı ritüeli her gün tekrarlıyoruz. inanın 1 ayda en az 8 kg garanti ama gerçekten aşırı iradeli olmanız gerek kendinizi biraz sosyal hayattan herşeyden soğutmanız gerek çünkü gerçekten halsiz olacaksınız.

    !!! notlar !!!
    + aradaki zamanların çabuk geçmesi için bol bol yabancı dizi izleyin, ben toplam 32 dizi bitirdim, hem ingilizcenizde gelişiyo bayaaa.
    + arada atıştırmalık olarak yiyebileceğiniz tek şey yağsız tuzsuz patlamış mısır, bunu teflon tavalarda yapabilirsiniz, ama tadını kaçırıp abanmayın mısıra (mısır en az kolorili atıştırmalıktır).

    +++++++++++++++++++++++++ en önemlisi bol bol bol su için (günde 4 lt civarı)+++++++++++++++++++++++++++++

    ayrıca yağ yakıcı kullanmak isteyenlerede pm den tavsiye isim verebilirim ama ben yağ yakıcısız zayıfladım, zaten muhtemelen dediğim diyeti uygulayan bi adam aynı zamanda yağ yakıcı da alırsa bünyesi kaldırmaya bilir. tavsiyem yağ yakıcı kullanmamanız.

    2 yıl önce boy: 1.75 kilo: 96 (yağ oranı baya fazla)
    şimdi boy:1.75 kilo: 73 (son diyetisyene gittiğimde kas oranın fazla dedi bayan, sadece 2 kg yağ fazlan var onuda verdinmi gel beni gib dedi, şaka bi yana)

    not: ayrıca 2 yıl dediğime bakmayın, o iki yılın sadece yazları olmak üzere 1er aydan toplam 2 ay kilo vermek için uğraştım, yani ayda 10 kiloya denk gelir aşağı yukarı, baştan söyleyeyim iradeniz zayıfsa gibsen yapamazsınız!!!

    uplayın çok kişi görsünki yardımı olsun millete !!!

    unutmayın herşey iradenizde bitiyor !!

    ayrıca özel sorusu olan, önemli sorusu olan varsa pm atsın gördüğümde cevaplacam.
    ···
   tümünü göster