1. 101.
    +7 -1
    hem tecavüz nerde amk, ben sana tecavüz anlatayım da sen tecavüz gör binin evladı. böyle olmaz tecavüz.

    kız arkadaşımla manyak bir ilişkideyiz. ilk 3 ay her gün ciks yapmışız. sonra bu birgün eğildi kulağıma dedi ki bana ben canımın yakılmasını severim. allah dedim amk. yıllarca ben brazzerde punismantları izledim. ilk boğaz sıkmayla başladım, sonra tokat mokat derken yumruk kafa herşey dahil oldu bu punismanta. sonra bir gün sakso çekecek, aha dedim ağzını da gibeyim. yani şunu kasdediyorum, böyle normalde kafasını alır yalar da yalardı. ben punismant ferrecilarının yaptığı kafayı iki elle tutmak suretiyle şak şak şak şak diye sokmalarını diyorum. dedim bunuda yaparım bişey demez bu. bu arada bütün bu agresif hareketleri yaptığım sırada o hep bana yalvarıyor aslında yani rol yapıyoruz, yapma etme diye.

    aha aldım ben bunun kafayı başladım yapmaya. gözlerinden yaş geldi. nasıl zevk alıyorum nasıl manyaklaşmışım, bak anlatırken bile kalkıyor. neyse sonra yatağa ittim. yeter hayvan herif ciddiyim falan dedi. ulan yemin ederim rol sandım iyice azdım. tam içine girecekken aha bi baktım hatun ıslak değil o an anladım ki gerçekten öyle yapmamı istemiyordu. neyse dedim böyle olmaz azmışım iyice, sokmaya başladım.

    her gidiş gelişimde bana nasıl yalvardığını tahmin edebiliyor musunuz? dur, ne olur dur. yalvarıyorum. en sonunda sustu. çığlıkları da kesti. ben hala işimi görüyordum. boşaldığım sırada ki içine boşaldım, suratına bir baktım, gözlerinden yaşlar akmıştı.

    işte bu da kız arkadaşıma tecavüz edişimdir panpalar. ha gurur duymuyorum amk. gib kafalı bir binin tekiymişim. daha sonra size adet dönemi yaptığım ciksi de anlatırım.

    ama bu gibkonun tecavüz(!) hikayesinden daha tecavüz.
    ···
   tümünü göster