1. 1.
    0
    öncelikle şunu söyleyim atatürkçüyüm, chpliyim,fazla dindar sayılmam tam anlamıyla kemalist bir şakirttim.

    ama empati kuruyorum beyler sizide empati kurmaya cağırıyorum 1 an için.

    Şimdi düşünün türkiyede başı açık bir şekilde ilk okula, liseye,üniversiteye girmek yasak ve okula baslayan bir kızınız var mecburen başını kapatıyorsunuz. onun geleceği için peki ne düşünüyorsunuz devlete sanane kardeşim kız benim kızım ister basını acarım yada kaparım sanane demezmisiniz ben olsam derim.

    simdi bazıları diyecek devlet kural koyar uymak zorundasınız iyide devlet domuz gribi aşısı vuracaktı bazı aileler vurdurmadı neden çunku onların çoçuğu sanane birader aynı kürtaj gibi çoçuk kadının çoçuğu ister doğurur ister doğurmaz. Sonuç olarak ben yıllardır başı kapalıların olduğu ve bas kapamanın mecburi olduğu en azından kamusal alanda bir ülkede benim görüşümden biri gelirse ölümüne desteklerdim şuanki intikam duygusada aslında bu.artık bası kapalı bir hakim adalet dağıtamaz illaki yanlı olur ben olsam bende yanlı olurdum.

    peki çözüm ne?

    çözüm şu ben yarın basşbakan olsam ilahiyat fakultelerini 4 yıldan 6 yıla cıkartırım 6 yılda doktor yetisiyo imamda yetişir tüm imam hatipleri kaparım ve ilkokulda bile türbanı serbest bırakırım.

    özet:özet yok beyler okuyun amk az tartışalım
    ···
   tümünü göster