1. 1.
    +14 -2
    okuyun lan utanmaz herifler;

    bugün yazarın biri sözlükte dalga geçme amaçlı şu başlığı açtı. buraya encok yazı yazanlara 50 tl yollicam amk

    bu başlık altına şu ana kadar 222 sayfa entry girildi. yorumların bazılarına baktım ve burada olma sebebimi tekrar sorguladım. başlığı açan yazarın vadettiği 50 tl'yi alabilmek için ciddi ciddi birbirleriyle laf ve küfür yarışına girenler var. hatta bazı yazarlar bu asılsız vaadi o denli ciddiye almışlar ki , gerçek hayatta olsa kendisi ile kapışanı gözünü kırpmadan öldürecek kadar hırslı bir görüntü çizmişler.

    sözlükte haysiyetini 50 tl için yerler altına alabilecek kadar alçalan bu yazarlar malesef azımsanmayacak kadar çok. yorumlarda öyle aciz, öyle çaresiz ve sefil tavırlar takınılmış ki, manzarayı görenin gözünde direk sözlüğü varoşların istila ettiği intibası belirmekte. elbette ki gırgır amaçlı entryler de sözkonusu başlıkta mevcut, ama işi ciddiye alan ve 50 tl gibi bir paraya muhtaç olduğunu açıkça belli eden, bunu yaparken de her türlü etikten uzak bir şekilde leş kargası gibi hareket eden ve insanı hayretler içerisinde bırakan bir hırsla mücadele edip karakterini yerlere serebilen yazarlar yazdıklarıyla malesef oldukça moral bozmaktadırlar.

    bir çuval kömür ya da un için oy verenleri eleştirdiğimiz memleketimizde, demek ki bazı insanların bilinçaltında doğuştan itibaren var olan bir yağma kültürü var. üzülerek söylüyorum ki bedavacılığa alışkın bazı vatandaşlar, sözlükte gırgır şamata amaçlı açılan bir başlıkta ne kadar basit ve açgözlü olduklarını açıkça belli etmişlerdir.

    ben yorumların bir kısmını okurken aklıma kemikler için birbirleri ile dalaşan köpekler geldi. koskoca adamların 50 tl için giriştikleri bu amansız rekabet şahsımı derin bir üzüntüye sevketmiştir. yazık gerçekten yazık.

    rezaletten başka bir şey değil bu.

    özet geç bin: sözlükte 50 tl için ciddi ciddi birbirleri ile kapışan sefil, fakir, aşağılık insanlar var.
    ···
   tümünü göster