1. 1.
    +27 -16
    1- kızda namus bacak arasındadır. dıbını gibtiren kız gahbedir, fışkıdır.

    2- amı sağlam ya elden, arkadan çalışıyorsa diyenler için, sizin o namusu aklında ama bacak arasında olmayan kadınınız hiç çalışmaz değil mi elden, boğazdan, arkadan aqmun gavatları sizi.

    3-kendini bilen namuslu bir kızın zaten tayt, mini et, daracık ya da züt arasına sıkışıp erkekleri tahrik eden, özellikle beyaz pantolonlarla, dekolte elbise vs le işi olmaz. hanım hanımcık giyinir. evden okuluna gider, arkadaşlarıyla adam gibi takılır, içki sıçkı ortdıbına, erkek evine gitmez, evine erkek almaz.

    4-olması gereken, erkek de kız da gerdekde birbirlerinin ilki olmalarıdır. ilk gibişi beraber yaşamalarıdır. ha günümüzde mala vurmadan gerdeğe giren erkek kalmadığı gibi, kızların da artık büyük çoğunluğu patlak. yani bu madde sadece ütopya olur ancak.

    5-biz türklerin adetleri, gelenek görenekleri vardır beyler. kadın demek, namus demek. at avrat silah aq. ulan sokakta hiç tanımadığınız bir adam size avradını giberim dese, öldüresiye dövmez misiniz? napacak, bulup skebilecek mi, hayır ama o laf sizin namusunuza atılmıştır, gururunuza yediremezsiniz. o yüzden kadının namusu biz erkekler için çok önemlidir.

    6- gavatların tercihine saygı duyarım ama Allah uzak tutsun, öyle ise nasip etmesin, patlak kızla işim olmaz. sevdiğim bana aşkım sana söyleyemedim ama ben bakire değilim dese, o sevdiğimi görünce gözümün önünde direk benden başkasına ait bir yannan belirir ve adeta der ki bunu tek giben sen olmayacaksın ahahah. başkaları kim bilir ağzına, yüzüne, zütüne, kulağına, burnuna, beline artık nere denk geldiyse kaö defa boşalmıştır o amlının üstünde. ulan midesizler, karınız olacak bayanın dıbına sizden başka bir erkeğin gibinin girmesini nasıl hazmedebiliyorsunuz anlayamıyorum aq.

    7-medeniyetmiş, çağdışılıkmış... geçiceksiniz bu ayakları am bitleri. ulan batıdan ilimi alalım, teknolojiyi alalım, her alanda kalkınmayı alalım, onların giyim kuşamıyla, gibiş sokuşuyla mı oluyor medenileşme. işinize gelmiyor tabi değil mi kim gibecek karıyı ya da amlılar, sizi kim ganırta ganırta gibecek, zütünüzü kim tavan yaptıracak.

    8-günümüzde zaten namuslu kız yok denecek kadar az, artık az deforme olmuşunu, mümkünse yiyimiş ama gibişmemiş olanını arar olduk. bunun 1. sorumlusu biz erkekleriz. onları gibip atmasaydık bir köşeye, yana yana bakire kız aramak zorunda kalmazdık. eskiden gibişten korkan kızlar sadece yiyişirlerdi, sonra arkadan vermeye razı oldular. şimdi işin zar dikimi falan da çıktı, artık gönül rahatlığıyla gibişiyorlar aq. sağolsun tv de diziler falan da bunları gayet normal gibi gösteriyor, enişte tüm aileyi gibiyor, babası olacak gavatın gıkı çıkmıyor.

    biz erkeklerin bu am hastalığı, amlıların da akıl zarının patlak olduğu sürece, bize müstehak beyler.
    ···
   tümünü göster