1. 1.
    +5 -2
    evet beyler birinci sınıftan beri dost olduğum insanla bağlarımı kopardım. doğru yaptığıma inanıyorum ama birde siz panpalarımın fikrini merak ediyorum ve olayı anlatıyorum.

    beyler herşey bu dostum dediğim muallaknin nişanlısının istanbula gelmesiyle başlıycaktı. bana nişanlım gelicek takılırız gezeriz dimi dedi. bende tabi olm neden olmasın hem zaten ben kuzenim ve ablamla kadıköye falan gitcektik sizde gelirsiniz diyip planları yapmıştık. neyse bunun nişanlısı geldi panpalar bizim kadıköy, bostancı gezisine 2 gün kala, akşam hadi sahile çıkalım diye aradı.iyi çıkacağımız zaman haber ver diyip kapadım. aradan 2 saat geçti.ne bi aradı nede mesaj attı. neyse bişey oldu heralde bari ben arayıp sorayım dedim. telefon çalıyo ama açmıyo mesaj attım dönmedi. ertesi gün oldu. gezi işini sormak için aradım gene açmıyo.

    neyse gezi günü geldi ulan belki önemli bişey olmuştur gene bi arayayım dedim.(kafamı gibiym işte hep milleti düşünüyorum),yok gene açmıyor. aradan bi hafta geçti. bunun kardeşi facede foto paylaşmış.bu nişanlsı bide kardeşi gezmişler hep amk. şok oldum lan resmen. bide aramasın mı

    -napıyosun?
    -iyi sen
    -iyi işte vatan computere gitcem gelirmisin benle
    -... (sinirden gülüyorum içten içe)
    -gelirmisin hacı
    -yok işim var
    -he iyi ozman
    -hadi eyvallah

    amk bu nasıl bi yüzsüzlüktür ya yemin ediyorum eve gelseydi deseydi komalık ederdim yada gün içinde görsem.

    ama o günden sonra sahilde 2 kere karşılaştım gene savuşturdum konuyla ilgili hiçbişey demedim ve sahilde gördüğümden beri bi kere bile konuşmadım.

    özet:evet beyler biraz uzun ama dile kolay 14 yıllık dostluğu bitirdim amk içimi dökmem lazımdı anlayışla karşılayacağınız biliyorum nede olsa gececi tayfaya güvenim tam
    ···
   tümünü göster