1. 1.
    +37 -9
    lan sokakta dolaşırken etrafıma bakıyorum etrafta güzel insan yok kızlar kezban tipli erkekler ayı tipli.. arada çıkmıyor mu güzel insanlar çıkıyor tabi ama diğer ülkelerdeki gibi değil sadece istisna şeklinde.

    almanyada çek cumhuriyetinde öyle miydi amk etrafa bakıyosun sanki herkes cennetten düşmüş amk hayran hayran bakıyosun millete tabi orda da çirkinler yok değil yüzüne baksan tiksineceğin tipler oralarda da bulunuyor

    peki nedir bunun sebebi hiç düşündünüz mü? türkiyede güzel insanlar istisna iken yabancı ülkelerde neden azınlıkta olan grup çirkin insanlar? açıklıyorum.

    osmanlı zamanlarından beri türk erkeklerindeki "eş bulma" olayı cinsel çekicilik ön planda tutularak değil, ataların (anne-baba-dede vs.) beğendiği hizmetçi tarzı "hamarat-eli iş tutan" kadınlar seçilerek yapılır. bunun dışında parası neyse verilip 13-14 yaşında "satın alınan" kızlar da cabası. hal böyle olunca çirkin erkekler parayla kız satın aldı, çirkin kızlar da sırf eli iş tutuyor diye evlenip çocuk yaptı. tarihten günümüze erkeklerdeki eş bulma böyle ilerledi. peki bu sırada avusturyalılar, çekler vs. ne yaptı? hiçbir din, aile vs. baskısı olmadan ciksi buldukları kızla gibişip çocuk yaptılar, çirkinleri de gibtirettiler. nesilden nesile böyle olunca da ortaya genetiği en üst düzey bireyler ortaya çıktı. kısaca türk toplumunda dini baskı, atalara aşırı itaat içgüdüsel mekanizmanın önüne geçti ve "evrim" durdu. yabancılar ise içgüdüleriyle hareket edip kalitesiz genleri yokedip geleceğe en iyi genetik mirası bıraktılar.

    işte durum budur gençler sırp erkeklerinin boy ortalaması 1.90 iken türk erkeğinin boy ortalaması 1.70 ise sebebi budur. biz burda sırf şişman değil diye gideri var diyip ilgi gösterip zütünü kaldırırken onlar manken gibi kızlar arasından kızılı mı seçsem sarışını mı diye seçim yapıyor amk..

    özet: okuyun bilgilenin amk özet yok

    edit: liseliler okumasın zaten gibtirip gitsin amk daha bunları okuyup anlayacak düzeyde değilsiniz

    @12 bi defa oku istersen amk malı "sarışın mavi gözlü" geçen yeri bulamazsan zütünü giberim.

    @19 haklısın panpa izmir de türkiyenin istisnası zira orda da çok gibiş dönüyor. zaten izmir ile konyayı üstteki kıstaslara göre karşılaştırırsan ne dediğimi anlarsın.

    @22 bi bakıma doğru ama çirkin tipsiz insanları katletmediler 2 farklı tipsizin 2 farklı kişiyle 2 dölü olacağına 2 kişiyi birbiriyle eşleştirdiler ki 2 tipsizin 1 dölü olsun.

    @23 o zaman türk kızı şöyle kezban böyle zütü kalkık tipsiz karı beni terkediyo diye ağlamayacaksın. yaşasın kültürümüz.

    @27 o kadar umutsuz değil amk artık aile, din vs baskısı eskisi kadar yok yani torunlarımızı güzel günler bekliyor

    @44 cinsel çekicilikte yüz güzelliği 2. sıradadır önemli olan vücut yapısının güzelliğidir. senin gibi bi malın bile anlayabileceği şekilde basitçe anlatıyım 1,85 ve 1,70 lik çiftin oğlu da haliyle 1,90 oluyor. bi gib bilmeyip de millete cahil diyen adamdan korkacan asıl. amk malı seni.

    @47 türkçeyi nerde öğrendin panpa
    ···
   tümünü göster