1. 676.
    +14 -1
    beyler kafamın dolu oldugu bir günde daha yaşım 16 ergenin babasıyım o zamanlar , bundan tam 3 yıl önce bu zamanlar beyler yaz tatilindeyiz her liseli gibi sıkılıyorum .

    o zamanlar sevgilim yoktu , ne oldu nasıl oldu hatırlamıyorum olacy reis le falan aramız biraz limoni o zamanlar lise 3 e geçmiştim lise 2 bitmişti o yazdı tam.

    arkadaşların her biriyle aram bozuk sinema falan da kesmiyo artık , şansıma avrupa yakasında bir cafeye girdim beyler taksimin oralardaydı adaını hatırlamıyorum ...

    cafeye girdim benim gibi ergenler var o zamanlar inanılmaz moda nargile falan herkesin elinde bir nargile ...

    gittim oturdum boş bir masata teras katıydı çıkardım sigaramı yaktım içiyorum kederliyim birazda , garson geldi naneli yeşil çay istemiştim panpalar iyi hatırlıyorum çok hoşuma gitmişti lan o çay o gün 2 tane içtim o çaydan .

    neyse beyler nasıl oldu ne zaman oldu bilmem karşıma 2 tane kız oturdu biri gerçekten şişman ve çirkindi beyler ama diger fena degildi lan , minyon bi tipti ama bizim kezban türk kızları gibi cüce degildi türk ama kezban degil diyelim , beyler ha bire gülüyodu çok derin ve tatlı gamzeleri vardı , dalgalı hafif uzun saçları vardı , çok net hatırlıyorum sol kulagında bi et beni gibi birşey vardı çizdim şurdan bakın ve ne deniliyo ona bilgilendirin beni ; http://imgim.com/9yz6t.jpg

    neyse binolar baktım kız bana bakıyo tatlı tatlı bakıyo arkadaşına gülüyo ama bana bakıyo ,bende utangacımdır göz göze gelmeyi sevmem hiç , beyler bu baktıkça ben sinirlendim ben sinirlendikçe bu baktı ulan bi yerden sonra bende bakmaya başladım tatlı kızdı lan..

    baktım sigara çıkardı sigara bahane lan aslında çakmak yokmuş gibi hallere girdi bende kalktım masamdan yanına gittim zippo vardı o zamanlar bir heves almıştım orjinal dir uyarıyım en sade ve ucuzunu aldım ama orjinaldir , not:olcay benden bunu hacılamıştı hala kullanır ipne ..

    yaktım zippoyu kız baktı bana bir nefes aldı sigaradan sonra bana teşekkür etti

    birinimi bekliyosunuz dedim , hayır demişti benim birinin bekleyip beklemedigimi sordu bende hayır dedim

    oyun oynuyoruz ama 3. kişi lazım sende gel istersen yanımıza dedi , bende gittim çantamı ve çayımı sigaramı alıp yanlarına geldim daha oturalı 5 dk olmadıki şişmanın gitmesi gerekti niye hatırlamıyorum ama bahaneydi yanlız kalmamıza yardımcı oluyodu beyler ..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster