1. 676.
    +40 -2
    serkan muallaksinin cevabından sonra karnımın acıktığını hissettim ve doğruca açık büfe tarafına yollandım. ulan hani kurtlar vadisinde çakır'ın hamsili bi fıkrası vardı, herifler o temayı alıp domuza uygulamış. domuz rostosu, domuz tatlısı, domuzlu kek, domuzlu domuz, domuz kelle paça, domuz kavurma, üç küçük domuzcuk vs vs. büfenin sonlarına doğru kuru pasta neym vardı gittim onlardan atıştırdım. o sırada omzumu bir el kavradı.

    - evrimin selamı üzerine olsun aykut.

    ateizm üstadıydı bu.

    - oo üstad sağ ol. gel kuru pasta al.
    - yok domuz yağı dokunuyor bana almayayım.

    ulan dıbınıza koyayım be..

    - ee çoluk çocuk nasıl iyi mi?
    - yahu sorma, bizim ufak torun küçük bir zararlı mutasyon geçirdi. sağ olsun hemen evrim profesörü bir arkadaşı aradım geldi. şimdi iyi adapte oldu evrim sağ olsun. bak ben sana ne diyeceğim.
    - he ne dicen?
    - yurtlara yeni bir düzenleme yapılıyor. artık kimsenin görüşüne karışmayacağız, herkes dilediği gibi kalacak. doğal seleksiyon zaten kendisi eleyeceğini eler.

    benim şiir etkili olmuş heralde herifin üstünde.

    - iyi olmuş üstad.
    - senden ufak bir isteğim olacak. yurt hayatı boyunca yaşadığın olayları herkese anlat lütfen. isteyen istediği mesajı alır yaşadıklarından. maksat şeffaf olalım, güneri hgoğlu misali. dışarda seni bir arkadaşım bekliyor, o sana bu işi nasıl yapacağını gösterecek.
    - peki üstad, sağlıcakla kal. evrimli günler.

    dışarı çıktım, spor bir araba bekliyordu beni. şoförün kim olduğuna bakmak için yaklaştım ki o da ne? şoför nebahat'tı. daha doğrusu gizemli kadındı bu, adı da nebahat'mış. nebahat pek gizemli kadın ismi değil ama espri gereği idare edin.

    - atla bakalım. şimdi benim eve gidiyoruz.

    yolculuk boyunca hiç konuşmadık. lüks bir villanın önüne park etti. zaten gizemliler hep zengin olur ya. içeri girdik bilgisayarın başına oturmamı söyledi. inci sözlük isimli siteyi açtı ve bir cümle söyledi.

    - işini bitirdikten sonra yatak odasına gel.

    • **

    evet beyler benim hikayem buydu. kadın 2 gündür yatak odasında bekliyor, açlıktan öldü büyük ihtimalle ama yine de gidip şansımı deneyeceğim. hepinizi öpüyorum, sağ olun okuduğunuz için.
    ···
   tümünü göster