1. 1.
    -1
    Hem çirkin hem kötü kokan, bölgesel kıllarını almaktan aciz daha kötü bir kız ırkı yoktur. Güzel vatanımın dibin de olan iran, yunanistan, biraz ileride ki rusyayı örnek alması gerekirken m.ö olan kadınlara özenip hiç bir kılını kesmeden hayatını sürdürmeye devam eden, kendine bakmaktan aciz türk kızlarımız. istisnalar yok değil ama %98'lik kısım ne giyinmesini bilir, ne güzel kokmasını bilir, ne de kadın olmasını bilir. toplu taşıma araçlarında bir çok kez denk gelinen koltuk altı terlemesi ve o ağır ekşimsi koku biz türk erkeklerini siz türk kezbanlarından soğutmaktadır.

    Kezbanların havalarına söylenecek söz, konuşulacak kelime yoktur. Birleşmiş kaşlarına bakmadan, terlemiş koltuk altlarına koklamadan, diz üstünde ki iri ve kalın kılları görmeden öyle bir havalara bürünürler ki zannnedersiniz adriana lima, bar rafaeli, kate upton, victoria secret meleklerinin niceleri...

    Koltuk altları ucuz deodorantların kalıntısı olan beyaz beyaz topaklarla, iri başlı yeni kesilmiş (testere misali) kıllarıyla ekşi ekşi adeta teke gibi kokarlar. ucuz babetler, pazar collection elbiseler giyerek ciksi ve alımlı olduklarını düşünürler ki hata burdadır zaten.

    devamı gelecek

    edit: kezbanlar eksiliyor beyler
    ···
   tümünü göster