1. 76.
    -3
    Amerika'yı Vietnam'la , Afganistan'la veya Irak ile suçlayanlar her nedense bu devleti pek bir severler , zavallı Finleri 4 kat büyük orduyla (Uçak veya tank bakımından bakarsanız Sovyetlerin çok daha fazla kat üstünlüğü bulunmakta) 3.5 ayda zor yenen , Afganistan'ı işgal eden , Doğu Avrupa devletlerini uydusu yapan ve bağımsızlaşmaya çalışan Macaristan'ı ve Çekoslovakya'yı ezen Sovyetler'e pek ses çıkarmazlar nedense. Türk katili bir devlettir, , Kırım Türklerini sürüp yerlerine Rusları yerleştirmiştir. Katilliği kendi ırkına bile yapmış , Slav olan Ukraynalılarıda bünyesinde ki diğer ırklar gibi Ruslaştırmaya çalışmıştır.( Çarlık döneminde de yaptılar , sonuçta pek bir şey değişmemiş) 50.000 vatandaşı üzerinde nükleer deneme yapmış , ayrıca Türk bir grup olan Şorlar üzerindede Nükleer testler yapmıştır.
    1941'de Almanya Barbarossa harekatı başlattıktan sonra Türkleri zorla orduya almış , hatta 'Almanların son Türk devletini işgal ettiğine' dair sahte haberler yayarak Türk halkını umutsuzlaştırmışlardır.
    Kısaca yıkılması Türk ırkı için hayırlı olmuştur. Hala 'Yıkılmasaydı keşke..' diyenler sanırım ırkını zerre düşünmemektedir.
    ···
   tümünü göster