1. 626.
    0
    size bir teşekkür borçluyum beyler. aklıma gelen nerdeyse bütün detaylara girmeye çalıştım çünkü yaşadıklarım kocaman bir rezalet ve topyekün bir halde, çekinmeden paylaşabileceğim bir altyapıyı, bir ortamı ve sohbet havasını oluşturdunuz. umarım herkes ibret alır, benim imza attığım bu rezilliklerin benzerini yaşamaz, buralarda bu tip, fedakarlıklardan ve tavizlerden ibaret bir benlik gibilmesi örneği okumayız.

    angutyus reyis derdi de inanmazdım. aşkta cidden fedakarlık olmaz, fedakarlığa ihtiyaç duyduğun yerde bırakacaksın. kesinlikle haklı. ikinci şans vermeyin, ikinci şans istemeyin derdi, haklı. söylenenleri, geçmişi, geleceği bir silah haline getirmeyin derdi, haklı. hikayeden çok çok ama çok ders çıkardım. ama gibildikten sonra pek bir davası olmuyor, sadece inceldiği yerden kopmasını izledim ve zararın bir köşesinden dönmeye çalışıyorum.

    hala aklımda olduğu doğrudur. ama artık gözlerim açık. ona dair ilk izlenimlerimin yanılmadığını gördükçe eskiden daha teşekküllü bir insan olduğumu görüyorum.

    benden çok şey zütürdüğü, anamı gibtiği doğrudur. okudunuz, gördünüz. hatunun bende bir obsesyona dönüşümünün hikayesini dinlediniz. kendimi ondan başkasına ait olamyacakmışcasına şartlı bir hale getirdim, gözümü onun dışındakilere körelttiğim gibi onun sivri ve olumsuz yönlerine karşı da köreldim.

    imkansızı düşünelim. bana gelse dese ki, ben her şeyden ibret aldım tibet'e gittim kendimi buldum hatalarımı gördüm kendimi tamamladım, gerçekleştirdim, ben oldum ve her şeyi yeniden kurtarmak isterim. bu gerçek olsa bile ondan hayır geleceğine kalan yedi milyar insandan şer gelsin bana. o da zaten çok meraklı değildir hayrını göstermeye bana, ilişki esnasında bile belamı gibtiğini gördünüz.

    özetle, ben zihnimin buzlarını yavaşça eritiyorum. ona dair her şeyin olumsuz değil özgün olduğu yanılgısını zihnimden siliyorum ve gittikçe daha farkında oluyorum her şeyin. şu saatten sonra istediği kadar aklımda olsun. aşık değilim. onu cidden sevmiyorum. ama deli gibi sevsem bile artık aldığım bir nefesin bile ona dair bir şeyler yüklemesine müsaadem yok. sevmiyosan bu ne destan yazmışın derseniz, benim derdim, bana koyan başka.

    siz siz olun, bencilliğin, kendini beğenmişliğin yahut zorluğun olduğu yerden koşarak uzaklaşın. iki insan birbirine zorluk çıkarmak için değil beraberlik dahilindeki anları keyifli kılmak için beraber olurlar. doğru kişi falan külli yalan, tatlı bir peri masalı gibi gelebilir size. benliğinizle ne kadar örtüşürse örtüşsün, pc mavi ekran verdikten sonra kullanmaya devam etmeye benzer çabalarınız. ve o pc size inatla mavi ekran gösterirken, çalıştırmaya çabalayan, bi gayret içinde olan siz olursunuz ve bu beyhudedir. beyhude her türlü çabadan kaçının, hatta bir çaba gerektiriyorsa kaçın beyler. çaba, emek, gözyaşı, fedakarlık ister aşk martavallarına kulak asmayın.

    amk coştum yine.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster