1. 1126.
    +5 -3
    amk ben hep gibiştiken sonra kızı evden kovasım geliyo.. kızı kovalayıp burgerdan bişeyler söyleyip tv izliyorum.. biraz mallık var galiba.. millet karı kız kovalıyo biz karıyı evden kovalıyoz...

    mesela yaşı büyük olanlar bilir.. alsancak ege palasın yan sokağında çıkmaz sokak vardır.. muhakkak giden birileri vardır.. orda ukraynalı hatunlar vardı 3. katta bi dairede.. pekekentleride ipne murat..ilk orda milli olmuştum..ama şöyle bi çelişki kız arkadaşımıda zütten gibiyodum..en sevdigim şeyde bacaklarını omzuma koyup üstüne doğru bastırmak.. acayip zevk alıyorum.. neyse gttik bu ukraynalılara.. hatunla münasebetteyiz.. aldım bacakları koydm omzuma bastırıyorum tek fark gibim içinde yani.. üstüne doğru bastırdım bastırdım karı yavaş be demeye kalmadan o halde takla attık amk yatakta.. kıçımda duvarın soğunu hissettim amk okadar bastırmışım.. pinpon topu gibi duvara çarpıp geri düştük amk.. kız bana bakıyo salak salak ben ona.. o gün bugündür bacak omuz yapmıyorum..

    bi keresinde de aynı yere kuzenimle gitmiştim. odaların arasında pencere var ama yukarda. pencerede açık.ben bi posta attım. dedim bakıyım napıo bunlar.. kafayı çıkardım bakıyorum..bzm kuzen gidip geliyo ama öyle görünce bi komik geldi amk.. başladım gülmeye.. hatun beni gördü.. kuzen gibtir git amk sapıkmısın diyo.. hatun gülerek ayağa kalktı şakayla karışık vurdu kafama bi tane.. dengemi bi kaybettim yapıştım amk yataktan yere.. kafamı vurdum..ama öyle bi vurmuşum ki 2 saat kendime gelemedim.. verdiğim parada 2 posta içindi..2.postayıda atamadık, parayıda alamadık, bide üstüne kafam davul gibi şişmişti amk.

    bu da böle bi anımdır

    edit: bunu eksileyen büyük ihtimalle ilk gibtiğim hatun
    ···
   tümünü göster