1. 101.
    +3
    hamdi diye bi kölem vardı. ilk kölemdi. o zamanlar insanların su içtiğini yemek yediğini bilmezdim, hiçbirşey vermeyince 3 güne kalmadan ölmüştü. hamdi öleli olmuştur bi 70 yıl tanıyan eden çıkmazdı. girdim hamdinin kılığına. bizimkilere dedim tek gidecem. öbür kabileye bi uğrayıp birkaç evrak imzalayacaktım. kabilenin şefi *** beni odasına çağırdı. biraz konuşmak istediğini belirtti, "tabi" dedim.

    • **:
    -bak reis senle ortaklıktan beri bilirsin ki eküri kabile olduk. senin koşamadığına biz koşuyoruz.
    -evet biliyorum, teşekkür ederim.
    -bilmiyorsun ,dedi.
    -nasıl... (?)
    -geçenlerde herifin teki 28 mum yaktı. sizin kabile o sırada 24e düştüğünden size connection kurulmadı. özet, biz gitmek zorunda kaldık.
    -doğrudur.
    -bu bizi çağıran insan ben yapmadım deyip durdu.
    -la oğlum bize ne falan filan. anlatıyos anlamıyor da.en son dedi hepinizi öldürürüm. la bi gibtirol git ızdırabını gibtiğim dedim yakın lan bunun odasını dedim.*** sordu nasıl yakayım şef dedi. bi nova at işte tüller naylon zten hemen yanar dedim. ne tür bir nova olsun diye sordu. "flame tarzı" dedim, öylelikle yaktım bunun odasını.

    olaylar artık daha da rayına oturmuştu. kusura bakma şef sana da rahatsızlık verdik dedim. neyse önemli değil çocuğumu baş göz etmişsin ama bu olayı derhal hallet dedi. ben de tam o işi halletmeye gidiyordum dedim ve çıktım mağarasından.
    ···
   tümünü göster