1. 1.
    +71 -17
    topoloji bizde en zor derstir. Sittin sene veremezsiniz. kalmadan vermek sivilceli şişko inek kızlara mahsustur daha çok. Onlarda süttüre süttüre verirler. topoloji zordur ama bizim ferahi hocanın girdiği topoloji dersini vermek daha zordur. ferahi hoca tam bir huurydu. hayat felsefesi öğrencileri mağdur etmek üzerine kuruluydu. Yüzü sürekli asıktır, asla gülmez, öğrenci ferahi hocanın yanında kendini hayvan gibi hisseder... bildiğiniz züt hocalar vardır ya... bu bildiklerinizden daha züttür.

    Bana üst sınıftaki binler "oğlum ferahi'ye dikkat et" şeklinde sık sık uyarılarda bulunurlardı. doğal bir öğrenci tepkisi olarak sallamazdım.bir ara ferahi'nin arabasını sattığı yerine son model bir auidi alacağı falan konuşuluyordu. ferahi'de bizi dinlemiyormuş gibi yapıp dinliyormuş... dedim ya... huur bu ferahi. Bende bu esnada "ferahisini satan hoca" tarzında sünepe bir espri yaptım. bizim kaltak ferahi göndermeyi duymuş tabii, beni bıraktı.

    Ferahinin aile yaşantısını araştırdım. Konya'da alaaddin tepesinde aile çay bahçelerinde hafta sonunu geçiriyor, bazen anıta gidiyor, meramın yeşilliğiyle huzur buluyordu.iki çocuğu vardı.Bir oğlunu sbs kursuna gidiyordu, bir kızıda buranın çok güzel anadolu liselerinden birinde 2.sınıf sayısal öğrencisiydi... selma... gözüm selmanın üzerindeydi artık... gibecektim bu huurnun kızını... beni topolojiden bırakmak neymiş görecekti...

    Selmayı tavlayıp yatağa atıp gibmem 11 günümü aldı... Bütün öfkemi ergenliğinin en zor döneminde olan kızını giberek aldım. tüm pozisyonları uyguladık. birçok iğrenç fantezimi üzerinde uyguladım..(KIRBaç, ağıza boşalmak, döverek anal ciks yapmak vs)

    Selma beni anası huur ferahiyle tanıştırdı geçen gün, arkadaşım dedi ama bizim kaltak ferahi her şeyi anladı tabii... ben mi?

    pis pis güldüm kaltağa..
    ···
   tümünü göster