1. 1.
    +2
    lise zamanı..bir kıza deli gibi aşık olmuştum. okul çıkışında gidip zar zor ve ilk defa konuşmuştum. müdür , fransa gezisi ile ilgili bütün sınıflardan dört kişiye mail atacakmış , adresleri toplamam için beni vazifelendirdi demiştim heyecanlanarak. hiç soru sormadan söyledi mailini bana. sadece adının ve soyadının yan yana gelmesi ile oluşturmuş olduğu bir hesaptı .. bu şekilde hem mailini , hem de adını - soyadını öğrenebilmiştim. neyse efendim.

    akşam gittim eve. ' şimdi messenger'a eklesem yalan söylediğim ortaya çıkar , amaan zaten eninde sonunda foyam ortaya çıkacak ' deyip ekledim onu. sanki bu anı bekliyormuş gibi direk kabul etti.

    tamam konuştuk işte. hatta , sanki onu tanımak için uydurduğum bir bahane olduğunu anladığı için ' müdür neden mail atmadı ' diye sormadı hiç.

    bununla konuşmayı baya ilerlettik. ama ben günün birinde bir program indirmiştim. evde en yakın arkadaşım vardı ve aptal aptal makarna yapıp yemiştik.o gelecek diye zaten evi boşaltmıştım. neyse.

    sıra sıra sınıftaki kızların resimlerini ve kendi resimlerimizi yükleyip , o kızlarla çocuk yapmamız durumunda çocuğun nasıl olacağını görüyorduk. velhasılkelam ; 16 yaşında iki insana göre sığ bir eğlence anlayışı olduğun kabul edebilirim.

    neyse. ben , o kızdan hoşlandığımı anlamasın diye bütün gün boyunca onun resmini yüklememiştim. o gece geçtikten sonra sabah uyandık , beraber okula gittik falan. eve gelince yemek yedikten sonra kızın fotoğrafını ve tabiki kendiminkini yükledim. ama habire , programın deneme sürümü olması dolayısıyla uyarı ekranı çıkıyordu.

    ikimizin birleşiminden nasıl bir insanın çıkacağını gösteren resim çıktıktan sonra her zaman çıkan o ibare çıktı.

    ben de saf gibi adımı soyadımı , mailimi , koyduğum partnerimin (!) mailini falan yazdım.

    yirmi dakika sonra falan kanım dondu. salak gibi kızın mailini yazmıştım ve kendi mailim de dahil olmak üzere kimin yaptığı ayan beyan kıza sergilenecekti.

    ertesi gün okula gittiğimde kızı göremedim ama ondan sonraki günlerde utancımdan yüzüne bile bakmadım , hatta messenger'da selam bile vermedim.

    bu da benim böyle bir anımdır.
    ···
   tümünü göster