1. 76.
    0
    olm ben yaptım kendi kendine oldu, anlatıyorum. tecrüelerimi birleştirip aktarıcam konuyla alakası olmayan şeyler de çıkabilir. bu işin ustası değilim, ama yapabiliyorum.

    küçükken böyle rüyalarıma inanıyodum, nasıl desem sürekli dejavu oluyomuşum gibime geliyodu. böyle ilk defa gittiğiniz bi yerde dur lan ben burayı biliyorum hissi oluşuyodu. bunlar sanırım ilk aşamalar.

    sonra günlerce aynı rüyaları gördüğüm oldu. bazen aynı senaryo oluyodu bazense bi önceki rüyanın devamı olarak gidiyodu.

    sonra rüya görürken uyanınca sonra hemen uykuya dalınca rüyada gezebildiğimi farkettim. sanki bilinçli olarak rüyada takılabiliyorum gibi. ama çok korkmuştum kolay mı amk. yanlış bişey yapsanız şizofren olacanız mala bağlacayanız.

    orta okulda bu rüyalardan uyanmaya çalışırken karabasasan vakası da yaşadım. uyanmaya çalışıyorum sadece titriyorum ama deli gibi titriyorum. gözüm açık hiçbir hareket yok ama zangır zangır titriyorum. sonra tekrar uyudum aha ölecem lan dedim ölmedim :D

    sonrasında ise gerçekle ayırt edemediğim günlerce etkisinden çıkamadığım süper rüyalar gördüm. düşün la rüyanda karı gibiyosun bir hafta boyunca boşalırkenki kadar mutlu geziyosun :D

    ---neyse ilk gerçek tecrübeme geldik---

    o gün ben10 izlemiştik kardeşimle orda ben rüyada olduğunu farkediyodu rüyasını yönetiyodu. beni çok etkilemişti çünkü bu olaylara yabancı değildim.

    o gece uyuduğumda aynen şöyle bi rüya gördüm. çok net hatırlıyorum

    evden çıktım. savaş var gibiydi. sirenler çalıyo falan sabahın ilk ışıkları. bi baktım sokağın başından rap rap ordular geliyo ama nasıl bi ortam ses falan kıyamet. adamlardan tırstım ters yöne doğru kaçıcam dedim oradan da uçaklar tanklar falan yardırıyo. sonra düşmanın komutanı beni kovalamaya başladı. iron maiden'ın eddysini bilenler vardır, yoksa googledan aratın amk. onun gibi bişey 3-4 metre bi yaratık üniformalı. neyse kaçıyorum heriften o kovalıyo. birden durdum. dedim ben rüyadayım rüyadaysam seni kontrol edebilirim. bunu derken çok emindim ama o beni dinlemedi üstüme koşmaya devam edince züt korkusuna kaçmaya başladım ama her adımımda onu durdurmayı deniyorum. işe yaramıyo falan.

    bu rüyadan uyanınca rüyada olduğumu farkedebileceğimi anladım. süper bir haz. ama acemi oldğum için züt korkusuna hemen uyanmaya çalışıyorum uyanamayınca ter basıyo bunalıyorum o ara belki karabasan falan oluyo ama bunun olacağını bildiğim için kontrollü bir şekilde uyanıyorum.

    ---astalimsi bi deneyim---

    neyse yine bi gün uyuyorum. ama tam dalamadım uykuya komunun çocuklarının sesleri geliyo camdan. çok farklı bir duyguydu. o ara sanki yatağın içinde duman gbi böyle sıvı gibi ne bileyim o şekilde kaymaya başladım yatağın kenarından yere düşüyodum ama sanki bal akar ya öyle yani akışkan olmayan sıvı gibi ,duman gibi. ve çok ama çok ağır çekimde oldu bu. yere düştüm ama hiç acımadı zaten akıyo gibiyim bi acayip. sonra bizim evin tabanından alt kata geçtim tam duvardayım o an anladım rüya gibi bişey yaşadığımı ve yukarıya çıkmaya çalıştım. biraz zorlayınca uçabiliyodum artık. tüy kadar hafif bir duman gibi uçuyodum bizim kata tekrar çıktım. sonra yatak odasından çıktım ama sonra çok korktum tekrar yatağa döndüm ve zart diye uyandım nefes nefese.

    olm bu işler çılgın işler. yaparken çok tırsıyorsun bi takluk yapacaksın diye ama uyandığın anda tekrar istiyosun. şunu kontrol etmeyi bi öğreneyim hepinizin amk siz raadolun.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster