/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 7926.
    +5
    Beyler şuan *** kabilesinden *** oğlu *** ile beraberim hikayeyi okuduktan sonra iletişime geçtim ve sizin için deneyimlerimi aktarıyorum.
    Basta beni çok iyi karşılayan *** kabilesi olayı duyunca şaşkılıgını gizleyemedi ve hepsi çok öfkelendi hikayeyi hatırlayın sinirden boşalan kabile az daha benide gibicekti zor kurtuldum ama kaçmadan önceki kısa konusmayı size aktarıyorum.

    Alcholica:*** kabilesinden *** oğlu *** Evet quanttum adlı yazar siz ve kabileniz arasında ki olayların hepsini anlattı günlerdir takip ediyoruz işin aslı astarı nedir?

    • ** kabilesinden *** oğlu ***:Vallahi biz Atakanla bir komsu iliskisi içindeydik biliyorsunuz bizim alemi herkes korku filminden fırlamıs gibi bizde bi ademoglu görünce rahatlıyoduk sonra gelip giderken çay muhabbeti arasında bu atakan böyle böyle bi arkadasım var o da çok kafadır ona da bi görünün dedi sonra bizde atakanın lafına güvendik gittik ama bu manyak laftan anlamadı tutturdu beni rahat bırakın diye unutmadan söyleyeyim biz türkceyi daha yeni yeni söküyoruz öyle arapca konusunca mu manyak iyice kafayı yedi anlatamadık derdimizi neyse biz tam geri dönücez kendi mekanımıza o anda bu manyak benim en küçük evladımı öldürdü lan oglum dur etme demeye kalmadan hanımıda öldürmesin mi öyle olunca bizimde kafa attı bizde manyaga bagladık olay tamamen bundan ibaret aslında.

    Alcholica:Ama bizim adam şu şekilde anlattı...

    Olayı anlatmamla kabilenin ayakları ters dönenmeye o yeşil güzel gözler alevle yanmaya basladı o güzelim yana yatık saçlı ufak oglanların bile saçları bi anda 5 yemeklik yag ile kaplandı çayı bile bitiremen kaçtım beyler şimdilik *** kabilesinden aktaracaklarım bu kadar.
    ···
   tümünü göster