1. 1.
    +176 -6
    part 2:

    Peki ya ünlü şarkıcı ve aktörlerin fotoğraflarını koyup altlarına "Uff çok taş =(( ya siz Johnny Depp gerçeğiyle ne zaman yüzleşeceksiniz? Ryan Gosling candır =))" şeklinde şeyler yazmalarına hiç mi tanık olmadınız? Ben bunları çekip çıkaran ebenin dıbına mançuku sokayım. Bu böyle gitmez. Hayır Johnny Depp'i isteyen karının adı Merve, 1.60 boyunda 67 kilo. Yazdan yaza epilasyon yapar, kol kılları Wolverine ile yarışır. Leş gibi kokar ancak kaslı maslı erkek ister, onun hayalini kurarlar. Johnny Depp isterler, Küçük Emrah bakışlı Ryan Gosling isterler bu Merveler. Aynı Merveler gibko bir üniversitenin ondan da gibko bir bölümünde okurlar. Hatta birçoğu üniversitede bile okumaz, okudukları üniversite üniversite bile değildir. Tek dertleri bahar şenliğidir. Ancak vize ve final dönemlerinde "Off vizeler yhaa =(( Necmettin Hoca finalde çok kazık sormuş uff =((((" diye bik bik öter amcık ağızlı kaltaklar. Zaten kezban, bir tek sınava sen giriyorsun dıbına kodumun yerinde. Diğerleri insan değil. Nedir lan bu acı çektiğini ve stres olduğunu etrafına bildirme merakı? Nedir Merve? olayın ne?

    Kezbanlar "Antidepresan" hapları bir karizma unsuru olarak görürler. Antidepresan kullandıklarını her iki cümleden birinde vurgularlar. "Yhaa Lustral içiorm bn tmm mı =))" diye ortada estirir dıbına koduklarım. "Prozac candır =))) Prozac <3" yazmayı da ihmal etmezler.

    Kezbanların %90'ı omzuna dövme yaptırırlar. Fotoğraf çekerken askılık giyerler, askılıklarından arkaya doğru bir bakış atarak poz verirler. Buradaki temel esas dövmeyi göstermektir. Kollarına yaptırdıkları gibimsonik dövmeleri de kah sigara içerken, kah telefonla uğraşıyormuş gibi yaparlarken gösterirler. Kesinlikle nargile dumanını çekip üfürürken bir adet fotoğrafları da mevcuttur. "Çk ttlı çkmşsn cnmmmmssss =]]]]" diyor ve bu Tattoo, pirsink vs olayını da bitiriyorum.

    Kezbanlar alkoliktirler. "Abi dün ne içmişiz yeaaa... " temalı konuşmalarından geçilmez. Cuma ve Cumartesi Asmalı Mescit - Küçükbeyoğlu güzargahında yardırırlar. 2 birada sarhoş olurlar, gibtirmeye adam ararlar ancak aşk kadınıdırlar ve çok pis içerler. Gel gelelim Foursquare'den "Check-in" yapmayı da ihmal etmezler. "Asmalı Mescit'te Mojito keyfi =)))" yazarlar. Büyük birer aristokratlar.

    Ciddi ilişkilerini noktaladıklarında veya ara verdiklerinde direkt piyasaya akarlar. Hemen verecek birilerini ararlar. Maksatları intikam, vakit geçirmek ve eski sevdiceği başka bedenlerde unutmaktır. Bunların erkeği de Meriç'tir. hatta bir şarkıda dediği gibi "Belki birkaç beden önceydi ne olursun geri dön =(((" öyle miydi Meriç?

    Kezbanlar espri konusunda da çığır insanlardır. Ben hala Devlet Bahçeli'nin 40. yıl esprisini yapan, Artiz Ne Arar La Bazarda esprisini yapan kezbanlar gördüm. Sene 2012 dıbına koyim. He tabi bu arada "olum bak git =))" esprileri de yapıyorlar, yhaaa inanıLmas çhoq qomiqhlér xD xD

    Kezbanlar gibişe meraklı bir varlık türüdür. gibişten sonra mutlak suretle yanındaki adama "Biz şimdi neyiz? Neyiz? Neyiz yani? Biz şimdi sevgili miyiz?? =))" diye sormadan da yapamazlar. Ama aşk kadınıdırlar. Envai çeşit soşıl medya zavazingolarında kaslı erkek fotoğrafı paylaşıp "Ya evlenebilir miyiz? =)))" diye şeyler yazar durur bu gib kafalılar. her yerde gibiştiğini ve cinselliğe objektif bir bakış açısı içinde bulunduklarını ima ederler, bunu da "Ben özgür ruhlu ve özgürlük yanlısı bir insanım." tribiyle yansıtırlar. işte bu yüzden özgür değil de kezban oluyorlar. Olay gibişmek değil olay insan olabilmek.

    Güzel bir şeyin illaki takunu çıkarırlar kezbanlar. mesela geçen yıl Game Of Thrones güzel bir diziydi, bu yıl kezbanlar yüzünden izleyemedim. "Yhaa kalesi var yhaa off =)))" diye estirdi durdu dıbına koduklarım hatta "Game Of Thrones'un kitabı çıkmış =)))" diyeni gördüm. Eh babanın dıbına koyayım senin kezban.

    Son olarak, kezban ; 1.90 boyunda, fit vücutlu, akıl almaz yakışıklı, sarı saçlı ve mavi gözlü erkek ister. Kezban'ın fiziksel özellikleri ve sıfatını betimlemeye gerek yok. Daha çok şey yazılır bu husus üzerine, sabaha kadar konuşur örnekler de veririm hatta. Ancak ben yazarken sıkıldım, bunaldım, sinir kat sayım yükseldi dıbına koyim. Bunlar yapmaktan bıkmıyorlar. Ne yazık ki bu tür karılar yüzünden, insan gibi olan ve gerçekten kadın olabilen kadın kalmadı. Göremiyorum lan? yok. Aciksüel olacağım böyle giderse bu zütüne koyduğum kezbanları yüzünden.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster