1. 1.
    +345 -14
    1 inci sürpriz

    • gül yapraklarını arabanın güneşliğine koyup sonra da tatlım ruhsatı verir misin diye sorarak gül yapraklarının üstüne dökülmesini sağlamak.

    2 nci sürpriz

    • eczaneye gidip bir şişe, içi toz dolu kapsul al. eczacıya şunu söyle:

    "içlerindeki toz ilacı boşaltacağım. toz ilaçları çöpe atıp kapsülü kullancağım. bu yüzden el terlemesiyle hemen erimeyen bir şey olsun" ilacı alıp eve geliyorsunuz. kapsülleri tek tek dikkatlice açıp içerisindeki toz ilaçları çöpe döküyorsunuz. hepsi bittikten sonra, yuvarlanıp katlandığı zaman bu kapsüllerin içine sığacak ölçüde kağıt parçaları kesin. içlerine tek tek, her biri farklı olan msajlar yazın. yazdığınız mesajlar anlamlı olsun. öyle "seni seviyorum" yazmayın. her şeyin büyüsü yok olur. hepsini bu şekilde hallettikten sonra, ilaç şişesini de güzelce temizleyin, kurutun. kapsülleri içerisine doldurun.
    her defasında sadece 1 tane açmasını isteyin. ama o duramayacak. bir defada 19 tane açan var. ona göre en önemlisi kağıtlarda yazan mesajlar. unutmayın o kağıda "dile benden ne dilersen" yazarsanız, ne dilerse yapmak zorundasınız. bu hediye ona ne kadar bağlı ve sevgi dolu olduğunuzu ispatlayacaktır.

    3 üncü ve en etkileyici olan sürpriz

    • karşısında balon patlatıp aklını alın:

    kırmızı bir gül alıp bu gülü balonun içine yerleştirin sonra çiçeğin sapından tutarak balonu şişirin ve pişmiş kelle gibi sırıtarak balonu sevdiceğinize uzatın ' aşkım bunu sana aldım ' deyin. ve tam alırken diğer elinizde sakladığınız iğneyle balonu patlatın.
    gül tüm çıplaklığıyla karşısında belirecek manitanız kendisinden geçecektir.

    deneyin!! belkide oracıkta verir . sonra onun saçından tu ( olm niye duygusal gidemiyorum ben ya)

    gülün balona nasıl gireceği hakkında bazı endişeler var.
    biraz zorlayınca giriyor. öyle öküz gibi kafası olan bir gül değil sokacağın gül. küçük gonca bir gül. aldığın gülün yapraklarını koparıp kafasını küçültüp sokabilirsin. yaprakları atma onlarıda balonun içine at. patlayınca balon onlarda havada uçuşur bir süre.
    yalnız gülün dikenlerini kesin yoksa iğneden önce dikenler patlatır balonu.

    4 üncü sürpriz

    • bir tane kinder yumurta alin, yumurtanin etrafini kaplayan cikolatayi maket bicagiyla kesin, icindeki plastik kaptaki oyuncagi cikarin, icine sigabilecek yuzuk olur, kolye olur, kupe olur, ne bulabiliyorsaniz artik hediyeyi koyun, nasil kullanilacagini aciklayan bir sema cizerek kabin icine koyun, cikolatayi ustune kapayin, acilmamis gibi sarin tekrardan. kiza verince, hadi ac da beraber yapalim diyin ki, siz arkanizi donunce cope filan atmasin.

    5 inci sürpriz

    a4 genişliğinde yani 21 22 cm genişliğinde olan rulo kağıtlar vardır.
    biraz araştırma sonucunda rahatca bulabilirsiniz. bu rulo kağıtın üzerine seni seviyorum yazacağız ve her harf 25 30 cm boyunca olacak ve kalın olacak hani içini boyayarak doldurursunuz artık yazının. yani rulo açıldığında yukarıdan başlayarak aşağıya doğru seni seviyorum yazısı okunacak. 30*13 = 390 cm gel biz onu 450 cm alalım harflerin arasında boşlukda olacak illa ki. ruloya seni seviyorum u yazdıkdan sonra geriye detay kaldı. kağıtta boş bulduğun yere renkli kalemlerle felan küçük küçük aşk sözleri felan yazıyosunuz. fakat baya bir emek gerektiriyor bunlar. rulonun da içine bir gül koyun veya gül yaprakları koyun. herşey tamam olunca kızın karşısına çıkıyorsunuz.
    ruloyu tam karşısından ayaklarına doğru bir açıyorsunuz her yer gül yaprağı her yer romantizim her yer aşk kokuyor. kız seni seviyorum yazısınıda görünce iyice mest oluyor. orda bayılabilir zevkten dikkat etmek lazım, kız kafasını bir yerlere çarpmasın yazıktır. benim eyarlamam bu kadar kalın sağlıcakla.



    6 ncı sürpriz

    (bkz: cyndaquil) reyizin sürprizi

    kızla buluşacaksınız. beraber gidip oturacağınız yolu metrodan geçirmeye çalışın.
    kızla buluşmadan önce girip köşelerde müzik yapan arkadaşlardan birini çıkarın bi 10 lira verin
    ve birazdan kızla geçeceğim bizim istediğimiz bir parçalı çalar mısın diye rica edin.
    bilindik bir parça olsun seçeceginiz parça. ( mesela ben k.doğulu-bal gibi yapıyorum )
    sonra kızla buluşun.
    aşkım şuraya gidelim diyin ve inin metroya. sonra tam o müzik yapan gençlerin önünde durup tatlım hangi şarkıyı dinlemek isterdin diye sorun.
    onun cevap vermesini beklemeden bal gibiyi seversin vs vs diyip
    çocuga benim en değerli varlığım için bal gibiyi çalar mısın deyin.

    çalmaya başlayınca olacakları kendiniz görün.
    kızın gözlerinde ki parıltı hiç bir şeye değişilmez.
    ilerde ayrılık olsa bile kız
    -ya bnm bi sevgilim vardı sinamaya gitmiştik diye kimseye sizi anlatmaz.

    ama xx vardı metroda mini konser verdirmişti bana diye anlatır.

    7 nci sürpriz (bkz: macar atesi) reyizden geliyor.

    güzel bir kutu bulun; ahşap ve işlemeli olması daha iyi olur.. kutunun dibine ayna kestirin; aynayı kutunun içine monte edin.. aynayı isterseniz süslettirebilirsiniz camcıda.. kutunun iç duvarlarını kırmızı bir kumaşla kaplayın. sonra onu afilli biçimde hediye pakedi yapın. pakedin üstüne bir not yapıştırın. "bu hediyeyi açtığında dünyanın en güzel varlığını göreceksin" yada buna benzer birşey (el yazınızla yazmanız ve altına imzanızı atmanız artı puan olabilir. hediyeye çok emek verdiğinizi görünce daha çok hoşlanır). oracıkta verir. korunmayı unutma sonra çocuk mocuk uğraşırsın...

    8 inci sürpriz (bkz: kop gel gunahlarindan) reyizden geliyor.

    -yanında olamadığım her yıl için bir hediye konsepti-

    kızın doğum günü için biçilmiş kaftandır bu süpriz. misal kızımız 20 yaşına giriyor ve kızla 2 yıldır birlikteyiz. yani bu alıcağımız hediye 2. yaş günü hediyesi olacak. kıza 1 yaşından itibaren olmak üzere çeşit çeşit hediye alıyoruz.(ör: 1 yaş için emzik 2 yaş için biberon vb. şeklinde) 20. yaş için ölze bir hediye alıyoruz tabi ki, buluşmaya zilyon tane hediye ile gidiyoruz.ve tek tek açıyoruz.bu 1 yaş hediyen, bu 2 yaş hediyen, bu 3 yaş hediyen... şeklinde. kız oracıkta eriyor. test edildi onaylandı.

    9 uncu sürpriz (bkz: Y S T) reyizden geliyor

    bir adet güzel sandık kutu alın normal A4 ( kağıt olanın ) ebatında olabilir. sonra içine çıktığını gün sayısı kadar nazar boncuğu doldurun ve nazar boncukları düz olacak yuvarlak olandan değil böylece kızın nazar boncuklarının arkasına kızın baş harfini ya da isminin bütün harflerini yazıyoruz sulu boyaya biraz ağaç tutkalı eklerseniz çok kaliteli bir ince fırçayla güzel görüntü çıkar renk tercihi beyaz sulu boya kullanın bu kutunun içine de ufak post-it kağıtlarına güzel kelimeler yazıyoruz mesela en sevdikleri ve en son can alıcı nokta kızla beraber çekinmiş fotoğraflarınız varsa çıkartıp o gün neler yaptığınızı tamamen hatırlayıp o fotoğraf kağıdına yazıyorsunuz , ya da gittiğiniz hoş sohbet geçirdiğiniz yerin fotoğrafını çekip oturduğunu masanın mesela ogün neler yaptınız tamamen beraber onu yazıyorsunuz işte kızın üüstündekini neler giydiği hatta konuşmaları net hatırlarsanız combo alırsınız ve en sona da bütün buşeylerin üstüne ilk başta gözükmesin diye kuru gül yaprakları atıp kendi parfümünüzü sıkıyorsunuz , sonra kutuyu kapatın dışına da iki tane uğur böceği yapıştırıp verin mutluluk garantilidir.

    ---

    structural engineer

    ---

    galip itü

    ---

    monte kristo ulu

    ---
    ···
   tümünü göster