1. 1.
    +70 -740
    yıllardır sözlükte takılmaktayım diyon da; 2. senesi dolmadı daha dıbına koyim ?

    edit: neyini eksiliyorsunuz lan bu entrynin huur çocukları ?
    şuursuz pekekentler.

    edit 2: lan eksilemekteki amaç ne anlamadım ki ?

    edit 3: ulan hala eksiliyorlar. ananızı gibsem böyle yapmazsınız.

    edit 4: ben neden dedikçe adamlar hırs yapıp daha çok eksiliyorlar, saldım artık amk. gibilen zütün davası olmaz.

    eksilemeyen huur çocuğudur, risk budur !

    edit 5: beyler eksilerim everest'i geçmiş olup rekora doğru koşmaktadır. birazdan atmosferi deleceğini düşünüyorum.

    deli edit: olum eksilemeyince gerçekten huur çocuğu olacağınızı mı düşünüyorsunuz yoksa huur çocuğu olduğunuz için mi eksiliyorsunuz bilmiyorum ya.

    edit 6: 2. senesi dolmadı dediğim için bi ton liseli muhalefet oluyor, ulan tamam 3 yıl olsun. ama bu adam 3 yıldır mı sözlükte ? bi gibtirin gidin ya.

    edit 7: eksi vermeyenin anasını gibiyorlarmış, eksileyin.

    edit 8: arkadaşlar gerçekten çok merak ediyorum, neden eksi veriyorsunuz ? eksi veren bi kaç arkadaş pm atıp nedenini söyleyebilir mi ? lütfen, sadece merak ediyorum.

    edit 9: beyler bana bi kaç pm ve nik6 geldi işte capsler; http://imgim.com/aweawe.jpg ve http://imgim.com/563incis4013208.jpg

    olum güldüğünüz şeye neden eksi veriyorsunuz ? 500'e merdiven dayadı eksi.

    edit 10: bu editi sadece sıkıntıdan giriyorum, beyler, nasılsınız ?

    ateşli edit: beyler eksilerimden haber var, atmosferi delip geçeli çok olmuş, dış uzayda hayat varmış lan, oradaki yerlilerle anlaşıp beni de aldıracaklarmış yanlarına. önce kötülük ettiğinizi düşündüm ama artık biliyorum, bana büyük bir iylik yaptınız. teşekkürler binler, iyi ki varsınız.

    edit 11: beyler editlerim çok sevilmiş, devamı için eksi verenler varmış. onlara buradan söylemek istediğim bir şey var; sizin ben dıbınıza koyim, ne çeşit muallaklersiniz çözemedim ki.
    ayrıca silmiyorum lan entrymi, o pmden sövüp sayan dıbını yolu gibik yazar sana da bir şey söylicem; yok entryni silmek yerine edit girdiğin için eksi verdim falan diyorsun ya, yarrrrrrrrraaaamı ye

    edit 12: @1 ben de böyle bir malım, bir sorun mu vardı ?

    edit 13: sırf edit gireyim diye eksi verenlerin de dıbını çevik kuvvet biber gazı atıp gibsin.

    edit 14: ulan başlık uplanmıyor ama hala eksi verenler var, kim lan onlar ? yoksa??? bu evrende yalnız değiliz beyler.

    edit 15: mesaj kutusunun dıbına koydunuz, güldüm ama eksi, panpa edit gir diye eksi veriyom xdxd diye. yazık değil mi bana beyler ? hiç mi acımıyorsunuz ? 750 oldu lan, dış uzayı da geçti dıbına koduğumun eksisi, artık biyolojik bi canlı oldu, bana baba diyor :(

    bilimsel edit: isviçreli bilim adamlarının yaptığı araştırmaya göre ben edit girdikçe herkes daha çok gülüyor ve güldükçe daha çok eksiliyorlar.

    adamın dıbına koyan edit: buradan fuck there malına sesleniyorum; sadece pmden "çok güldüm panpa" yazanları toplasam burdan ananın dıbına yol olur orrrrrrrrrrrospu çocuuuu. sözlüğün malı açtığın başlıkta seçildi o yüzden gibtir git.
    (bkz: sözlüğün en malını seçiyoruz beyler/#92275059)
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster