1. 51.
    +3 -1
    senin ananı gibeyim nasıl bir mantıktır bu huur çocuğu kadınlar sakso çeksin o zaman hiçbir hakları olmasın kocasının eline baksın senin annen de kadın huur çocuğu zihniyetini gibeyim senin şakirt bin

    edit: ulan @50 kadınların okuma amacı çalışmak kimse tak yoluna okumaz dıbına koyayim o kadar zorluk çekçen okuycan sonra koca eline bakcan oyle olsa okumazlardı iyice tak yoluna girerdi bu ülke kadınlar çalışmasın demek kadınlar okumasın demekle eşdeğerdir doğudaki adam kızını okutmamasının sebebi zaten hemen evlencek mantığıdır. okuyan çalışan kadınlar zaten bilinçli kadınlardır okumayan kadınlarsa orda burda şakirtlik yapıp bağnaz olurlar.

    edit: hee yannan yiyen demişsin ki kadınlar okusun evde otursun düşünürler amk salağı o zaman çalışan erkekler şakirt işsiz erkekler aydın oluyor demi mantıksız bin.

    edit: kız kardeşin varmı yokmu bilmiyorum var olduğunu var sayalım sen öldün baban annen öldü kız kardeşin evli ne yapacan amk salağı bacın kocanın eline bakıcak dövse karşı çıkamıcak istediğini yapcak kız susup oturcak bide boyle düşün bin.
    ···
   tümünü göster