1. 26.
    0
    (#92137616) panpa araştırmalara göre bir insanın açlıktan ölmesi neredeyse imkansızdır 60 güne yakın insan aç durabilir. ha susuz duramaz o ayrı. Allah herkesin rızkını verir ayettir bu. çocukların ölümü hastalıktandır. ha iyi beslenemediklerinden dersin felan doğru ona bişey diyemem ama panpam olaya farklı bir açıdan yaklaşmanı istiyorum madem inançlısın küçükken ölen bir çocugun direk olarak hiç bir şekilde azaba uğramadan cennetin en güzel yerlerine gideceğini biliyorsundur. bu açıdan bir bak olaya.

    ayrıca bu bir imtihan dünyasıdır biz o afrikadaki çocukların her nefesinden sorumluyuz bu bizim için çok büyük bir imtihan ama onlar neredeyse cenneti garantilemiş durumdalar şu halleri ile biz ise onların vebali altında ezileceğiz belkide ahirette, belkide onlar bize haklarını helal etmeyecek... düşünüyosundur panpa umarım.

    şunu aklından çıkarma panpa insan dünya için yaratılamamıştır, insan ahiret için sonsuz bir hayat için yaratılmıştır. bunu en çok istedigin şeyde bile hevesinin kaçmasından anlayabilirsin. madem hal böyle o çocukların bu dünyada çektiği sıkıntıların mükafatının ne kadar büyük olacagını tahmin et panpa. inşaallah okursun
    ···
   tümünü göster