1. 126.
    0
    ilk günden karıyla kızla konuşan insan profili oluşturalım (ideal değildir nedenleri aşağıda )

    Şimdi asosyal olarak üniversiteye gittiniz. Korkularınız var nasıl çevre yapacağınıza dair yukarıdaki sınıfa girişe kadar herşey aynı aziz dostlarım ama siz sınıfa girdiğinizde eğer en arkaya oturursanız ki orada illaki liseli bir ekip olur onlar arkada 4-5 yıl anan zaa diyerek geçirirler adım kadar eminim eğer oraya giderseniz artık sizin onlardan farkınız yok dersten kaçar cafeye gidersiniz dahada sizden bi tak olmaz söyleyim.

    Tabiki eğlenceli insanlardır onlarla takılmalısınız ama takunu çıkarırsanız onlardan biri olursunuz o yüzden mesafeli olunmalıdır.

    Sınıfa girip ortalara oturduğunuz zaman amacınız eğer ilk günden kızlarla konuşmaksa illaki imza vakti geldiğinde kalem isteyerek muhabbet açabilirsiniz konuşursunuzda ama erkek tarafında yavşağa bak ilk günden geldi kızlara yazıyo abaza yaa tarzı şeyler duymanız muhtemeldir ve eğer o kızı ayarlıyamayıp erkeklerin yanına giderseniz o damgayla 5 yıl okursunuz demedi demeyin beyler o yüzden bu tipimiz loserleri oynuycaktır denenmemelidir..
    ···
   tümünü göster