1. 151.
    +6
    hep kendinizi düşünmeyin ailenizi düşünün beyler onların ne şartlar içinde para yolladıklarını unutmayın emin olun gelen parayı 1 günde yersiniz ama önemli olan biran evvel kendini ortama adapte edip para olayını düzene sokmaktır..ilk gün kesinlikle fazladan paranız olsun illaki sınıftan 5-6 kişi bulup biyerlere gidilecektir.. hava atıcam diye hesaba sarılmayın kızlarla gitseniz bile bunu yapmayın yolunduğunuz ve babanızdan yediğiniz küfürle kalırsınız..ve unutmayın ki kızlar asla salak erkekleri sevmezler sadece onları yolup giderler. kendizini belli edin tutumlu olun ama takunuda çıkarmayın ince çizgi olayı heryerde geçerli takunu çıkarırsanız çıkarmış olursunuz taku.

    Arkadaş olayında anlattığım gibi sırlarınızı dökmeyin ve kesinlikle az konuşmaya çalışın hem sizi esrarengiz hem çekici göstericektir az ve öz konuşun ama problemli salaklar gibi köşeye sinip davar gibi bakmayın üniversiteyi en arkada sırada tek başınıza bitirirsiniz baştan söyleyim.

    Oturuş tarzınız genelde arkanıza yaslanmış kendinden emin yarım açı kafa eğik olarak oturmak olsun bu bi beden dili simgesi gibi birşeydir karşınızdakini giblemediğinizi rahat olduğunuz belli eder ama fazla rahatlık yapmayın cıvık olarak adınız çıkar tak tak oturmakla kalırsınız ve gözleriniz sürekli insanların gözlerinde olsun siz gözlerinizi çekerseniz onlar kazanır siz onların esiri olursunuz unutmayın bunu.
    ···
   tümünü göster