1. 1.
    +29 -11
    şimdi ben bu yazar arkadaş kimdir nedir bilmem. necidir napar onu da bilmem. bi başlık açmış, hatalar, gaflar ve laf salatasıyla dolu. sadece kendinin övüp dinlyiorum diyene süpersin, sıçıyosun diyene gibtir git ezik diyen bi tip.

    aha başlık şu:
    (bkz: bunu çok sık yapmam)

    şu da benim cehalete ve kuru gürültüye katlanabildiğim yere kadar okuyup dile getirdiğim yorumlar:
    (bkz: #92173780)

    entry üzerine aldığım iki mesajı paylaşmak isterim:

    -hocam dediklerine tamamen katılıyorum, muhtelemen bu alfa geçinen arkadaşta sanırım 16-17 yaşlarında "cezbetme" nedir nasıl olur amacıyla internetten öğrendiği bilgileri burda geliyor milletle taşak geçiyor, şimdi de başladı benim alfa kişiliğim nasıldır,siz amlı olup bana soru sorucaksınız diyor, inci ergen yuvası olacağı belliydi de bu kadar değildi yahu,
    sevgiler

    -sonuna kadar haklısın bu yalancı binin tek dediği şey kadınlar şöyle düşünür, siz süper olcaksınız, ben ilgi için yazmıyorum. ne taktik var ne yöntem var hiçbişe yok

    daha fazla mesaj var ancak o yazarların birebir they call me alpha denen yazarla atışması olduğundan taraflı olabilir diye paylaşmıyorum.

    şimdi benim talep ettiğim şey de, "ben alfayım, ben özgüvenliyim, ben taşaklıyım, ben am üstünde züt giberim, ben burda yazmak yerine seminerler versem haftada bilmem kaç dolar alırım amerikadan, siz ezikler ister okuyun gelişin ya da 31e devam edin" tarzında yazabilen nevi şahsına münasır denyolukları olan bu arkadaşla bir araya gelelim. yaşını başını, edebini adabını, entrylerinde geçen geniş omuz yakışıklı tip görünümünü görelim.

    bu kadar atıp tutuan inanmayana ve bunu sağlam gerekçelerle temellendirenlere abuk subuk atarlar yapan kardeşimizi yakınen tanıyalım. gelsin utandırsın bizi.

    bu talebimin arkasında en çok onu dinleyip bi medet uman kardeşlerimizin dile getirmesi ve bu zirve önerisine sahip çıkması lazım.

    t.c.m.alpha denen yazar arkadaş bu teklife, "işim olmaz, benim işim gücüm var, vaktim yok, sizle mi uğraşıcam" derse, ki öyle tahmin ediyorum. ona tek sözüm "saatlerce buraya yazarken mi işin gücün yoktu da şimdi var?"

    kendine güvenden bahseden adam kalkar gelir birader...
    ···
   tümünü göster