1. 26.
    +1
    Eğer kız azdırıcı hap almamışsa ve sen direk dıbına bodoslama girersen (elinle dokunma da olabilir) akabinde kızın balonu fısss diye sönücek. Sana liseli tavırlara girecek (tecrübeyle sabit)

    öpüşürken kızın ağzının temiz olduğuna dikkat et. Kokulu yiyecekler yeme ve mümkünse sakız çiğneyin * dilini iyi kullan ama dilinle kızın dilinden çok dudaklarını yala. dudağını aşağıda yukarıya doğru yala kızın gözlerine bak. zaten büyük ihtimal bu sırada kıza aşık olduğunu sanıcaksın. ama değilsin. gib onu. alt dudağını em kızın ama bu sırada ellerinle kızın kafasını tamamen tut ki o an kızın tek sahibi sen ol. Bunu ona hissettir.

    Ellerinle kızın kafasını tutarken emdiğin o alt dudağın yavaşça bırak sakın morartma. yavaşça bırak ve o ıslak dudaklarını yanağından kaydırarak kulağının altında doğru getir dudaklarını. Ufak ufak öpücükler kondur. dudakların kesinlikle ıslak olmalı. tükürüğünün kokusu kalmalı kızın boynunda. Kulaktan boyuna doğru ses çıkara çıkara yala. ses çıkartmaktan kastım ağzını şaplata şaplata yemek yersin ya öyle kızı afiyetle yalıyorsun burada vermek istediğin mesaj bu.

    Kızın kulak altından omuz başlarına kadar boynunu her yerini yala. Bu sırada kız zaten zevkten uyuşacak. Kulak memesini em biraz ama uzun tutma sakın zaten yaparken bu zamanlamayı kendi zevkine görede ayarlarsın.

    Yavaş yavaş kızı soğutmadan memelerine in. Büyük mü küçük mü memeleri bilmiyorum fakat büyükse avantajlısın. iki elinle ikisinide sımsıkı sık. Kızın memelerini dudaklarınla acıtarak (dudaklarınla diyorum dişlerinle değil) emmeye başla. öp. ısırmadan dişlerini kullanabilirsin. ama bol bol tükürük bırakmayı unutma. Bol bol diyorsam ayarında bol bol tabiki. büyük ihtimal karanlık oda da yapacaksınız bütün bunları bu yüzden tükürük sana dezavantaj yerine bol bol avantaj verecek emin ol.

    Biraz dene göğüslerinden zevk almıyorsa tekrar boynuna dön ve tekrar kıvama getir.

    Her kızda olmuyor fakat bazı kızlar bellerinin öpülmesinden yalanmasından da zevk alır. Buda bir G noktasıdır. Eğer kız arkası dönükse boynunu omuzlarını yala. ardından boynun bitiminden kuyruk sokumuna kadar uzun bir dil at. Bu onun içini gıdıklayacaktır. umarım zütü pis ve kıllı değildir.

    Bütün bunları çook çok uzun zamana dökmeye dikkat et. kız kıvama geldikten sonra artık ufaklığın devreye girmesi gerekiyor.

    Kızın içine sakın gibinin ucunda meni varken girme. Biraz araştırdım meni de de sperm oluyormuş hamile kalabilir. ilk başta prezervatifsiz sok şeyini. kız müsade etmez belki ama o anki zevkle girdin girdin. o hazzı yaşa, içinin kadifemsi zeminini ve kaynar sıcaklığını tat. ardından prezervatifi kızın takmasını iste. buralar ustalık gerektiren fantezidir. Kız prezervatifi takarken sen yine onu kıvamda tutman gerekiyor. mıncıkla biraz kızı yapamazsan boynuna devam et yalamaya. prezervatifi taktığı an kızda kıvamdaysa çatur çutur gib.

    Hayırlı uğurlu olsun
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster