1. 26.
    +1 -1
    beyler toplu olarak ayzıyorum şimdi işim çıktı bitiyor bu enryde.

    Aa neden sen mi istemiyorsun o mu dedi. O istemiyor dedim. Vay be dedi. iyi o zaman senin işlerin vardır ben çıkayım dedi. O ara göz göze geldik. Bi 10 saniye bakıştık. Gerçekten kendimi zor tutuyordum. Ama göğüslerini açmış bir şekilde bana bakıyordu. Kim o sıra kendine hakim olabilirdi ki. Direk daldım dudaklarına. Çok uzun süre öpüştük. Sonra bi an duraksadı ben senin yengenim dedi nasıl cürret edersin buna dedi.
    Amk dedim içimden yarım saattir iş atıyorsun görmedik mi sende istiyorsun burda kezbanlık yapma dedim. Ama ona utanmış bir ifadeyle baktım. Tama anlıyorum gençsin kanın kaynır ama biraz yavaşş ol burada olmaz dedi. Nasıl dedim. içerde beni bekliyorlar yakalanırız dedi. Yarın amcan halı saha maçına gidecek gece sabahta evde olmaz dışarda olur sen bize gel dedi. Ve odamdan çıktı. Sonunda istediklerim oluyordu.
    O gece sabah kadar oturdum. Düşündüm bunu yapabilir miyim diye. Ama kendiside istiyordu bende durduramıyordum kendimi engel olamıyordum. Sabaha doğru onu düşünerek uyudum. Uyandığımda telefonum çaldı arayan yengemdi hadi seni bekliyoroum hemen gel dedi. Hemen anneme arkadaşlarla buluşçam diyip evden çıktımk.
    15 dk da yengemlerin evine vardım yakın bir mesafeydi. Kapıyı çalsam mı diye düşündüm çünkü yüzüne bakamzdım çok utanıyordum. Ama güvenimle birlikte çaldım. Kapıyı çok ince bir tayt ve bluzle açtı. Ooo hoş geldin küçük bey dedi hadi gel kimse yok rahatına bak dedi. Gerçektende kimse yoktu ondan başka. Onu görünce zaten azmıştım gibim oldu direk gibi.
    Artık kendimi tutamıyordum hemen tuvalete gittim 31 çekeyim biraz diye. Yenge ben tuvalete gidiyorum dedim. Tamam dedi bende kahvaltı hazırlıyorum bişey yememişindir sen dedi. Peki dedim tuvalete geçtim. Başladım işe tam boşalıcakken yengem çattt diye içeri girdi. Beni o halde gördü. Dayanamadın dimi dedi hadi gel yatak odasına dedi. ilkten çok utandım ama gittim.
    ilk o girdi içeri ben utanarak yaavaş yavaş girdim ama onu istiyordum. Göz göze geldik yine. Direk atladım dudaklarına deli gibi öpüyorum. Sonra üstünü çıkartmaya başladı. Bende hemen üstüü çıkarıttım. ikimzide soyunuk halde birbirmize bakıyoruz. Hemen attım yatağa onu deli gibi yalıyorum her yerini. Boynundan dıbına kadar yalayarak indim. Çok zevk aldığı inlemelerinden belliydi.
    Başladım dilimle dıbını gibmeye o ara bi orgazm yaşadı. Yüzüme boşaldı. Ama durmadım devam ettim yalamaya. Kendisi bağırmaya başladı hadi artık gib beni diye. Bekle biraz eğlenelim dedim. Ben yaladım şimdi sıra sende dedim. Daha önce yalamadığını söyledi ama zorla yalattım. Çok iyi yalıyordu. Daha önce yalamamış gibi değildi. Yalattıktan sonra yatağa attım yine arkasını dönmesini istedim. Yavaş Yavaş dıbının etrafında gibimi dolandırdım. Artık çileden çileye girdi sok artık dayanamıyorum falan diye. Bende sonuna kadar kökledim.
    Birden ohhhhh diye bağırdı. Hadi hızlı hızlı diye bağırıyor bende başladım ileri geri yapmaya. O bağırdıkça ben zevkleniyordum aynı stilde birkaç dakka yaptık sonra stil değiştirdik doggstyleydi galiba o şekilde gibmeye başladım. Artık dayanamıyordum boşalıcaktım. Yenge geliorum dedim bekle beraber boşalalım dedi. Tamam dedim biraz daha ileri geri yaptım ama gibim patlıcaktı tutamıyordum. Tamam dedi o anda oda boşaldı bende içine boşaldım ikimizde deirn bi oh çektik. gibim içinde yattık yatağa.
    Ondan sonra hadi yıkanalım dedi. Tama dedim beraber banyoya girdik. Orada da bir posta seviştik iyice inlete inlete banyodada gibtim onu. Sonra banyodan çıktı ve koltuğa oturduk koltuktada bi güzel seviştik sonra saat geç oldu bende evime gidiyorum dedim ve evden çıktım. Bir daha bu olayı ağzımıza almadık. Neredeyse yengemle bayadır görüşmüyorum.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster