1. 1.
    +2
    tartışacağız. evet sizle ne kadar olursa. neyse şimdi bi kaç soru sorcam giren cevaplamadan çıkmasın.

    Evet beyler sorulardan başlıyalım şimdi
    1. Neden müslümanlık?
    2. Neden veya tanrı nasıl var/olabilir?
    3. Neden 3 kitap var
    4. Neden en yakın aile kültürü olan din?
    5. Neden sonradan seçmeden müslümansınız
    6. Neden hristiyanı , budisti dışlamassınızda ateistleri dışlarsınız
    7. Neden ateistleri inkar ediyosunuz ve neden ateistlerin icat ettiği aletleri kullanıyosunuz? (veya bir müslümana ait olmayan )
    8. bir hristiyanın, hindunun, budistin, yahudinin sizin için veya onların dinine mensub olmayan için onların cehenneminde yanıcağı sizi korkutmazsa siz üstüne basa basa allahı inkar edenin yanacağını dışlanıcağını söylersiniz? onlar içinde siz cehennemde yanıcaksınız..

    Bu kadar seçenek varken arasında yanlışı seçmek daha olası değil midir? Neden en yakınındaki inanç? bana bunu cevaplayın bu başlık altında..

    He ayrıca diyosunuz ben inanmıyorum dine filan falan ama tanrı var deistsiniz kısaca tatlı su ateisti gibi bişey bu aa ben inanıyorumda hani yarı yarıya inanıyımda bi ceza almam belki gibisinden..

    Neden domuzu hor gören bi yaratıcı olsun ki?
    Neden bi yaratıcı 3 kitap göndersin ki, neden bi yaratıcı 3 günü mübarek kılsın niye bu saçmalıklar? oldu ben inanıcam derseniz yoksada kârlıyım varsada diye inanan vardır onlarda belli etsin kendisini korkmasın, allah dürüstlüğe önem vermiyo mu kardeşim? eğer gerçekten dürüstlüğe önem veriyosa bizi ödüllendirsin en azından gerçekçiyizdir he? Neyse diceğim şu ki inanıyosanız namazınıza bişey diyen yok ama gerçekten oruç saçmalığını es geçmeyin sadece kendinize zarar verirsiniz susuyorsanız beden bunu istiyosa bu zarardır arkadaşım sen illada diyosan ben aç insanların halinden anlamak istiyorum diye bunu tutuyosan saçmadır bi tanrı neden ilk önce aç kalmayı önerir ki? böyle diyemezmiydi, Siz çevrenizdeki durumu olmayanları doyurun, ihtiyaçlarını giderin eğer sizinde durumunuz yoksa oruç tutun diyemez miydi ? neyse saçmalamanın alemi yok varsada cehennem orda görüşürüz din kardeşlerim..

    (bkz: ateistim neden mi)
    ···
   tümünü göster