1. 26.
    +1
    Öncelikle sorualrına sırasıyla şöyle cevap veriyim

    1-Neden ateistlik? Vicdanım kabul ettiği için müslümanım he elbette ailemden gelmesinin etkisi büyük onu inkar etmem.Ama müslümanlık şuanda en akla yatkın ve en gerçekleri bilen din.
    2-Tanrı sonsuz bir kavram ve mantıken onu düşünerek deliren insanalr mevcut.
    3-Neden 3 kitap mı var hocam yahudilik ve hristiyanlık sornadan bozulan dinlerdir şuanda hristiyanlıkda 4 tane incil var örneğin olay şöyle ki diğer iki kitap bölgeselken Kuran evrenseldir.
    4-Müslümanlıkda evlenme durumun varsa evlenemk farzdır. islam'da saygı çok öenmlidir ve aile bağalrı saygıdan oluşur.
    5-Çünkü ateist doğmadık.Ama bu körü körüne bağlı olduğumuz anldıbına gelmez elbette araştıranalr var yani müslüman doğup müslüman olmak için önce ateist mi oallım ?
    6-Ateisti dışladığımız felan yok sadece bu ülekde ateistler ateistliğe saygı yok diyor ama onlarda islam'a saygı duymuyor.
    7-Ateistleri inkar etmek derken dostum? Tanrı yok diyen bi lafı müslüman oalrak kabul etmeyiz ama saygı duyarız elbette sana.
    8-Bi kere bu soru baştan fail hristiyanlık ve yahudilik artık bozulmuş bir din.4 tane incili var biririsin diğeri de insanalrı öldürdüğünü emrettiğini söyleyen bi kitabı var. Ateistler inançsız oldukalrından arafta kaalcakalr.

    En yakındaki dinden akstın nedir hocam?Bu akdar çok seçenek diyosun biz burada tombala oynamıyoruz ki...

    Domuzu hor gören yaratıcı mı ? Hocam domuz kendı sıçtığını yiyen bi hayvan. Dünyanın en zararlı hayvanı...
    Bir yaratıcı 3 kitap göndermesinin sebebi her gönderdiği kitabın bozulamsı sadece Kuran şuana akdar korundu... 3 kutsal günün olmasının sebebi 3 kitabtaki de farklı gündü... Ayrıca zekat vermek fardır. SAdaka da çok sevaptır yani sana sadece oruç tut değil ponlara yardım et de der. Onların halini anla ki yardım ederken tereddüte düşme diye oruç tutarsın...

    edit:Ayrıca Müslümanalr enden atesitlerin bulduğu aracı kullanamsın bilim için yapılmıyor mu onlar ya da insanlık için?O zaman ateistler ırkçı mı olsun ?
    ···
   tümünü göster