1. 1.
    +2
    başıma neler geldi bu yüzden beyler kankamın bi sevgilisi var beyler ceyda diye bi kaç zamandır bana samimi davranıyodu fln ama pek art niyet düşünmüyodum sonuçta beraber içip sıçıyoz neyse bi akşam bu beni aradı sahildeyim lütfen gel hemen konuşmamız lazım. ahmete haber verme diyo amk bi takluk var belli gittim içkili bu bide.

    neyse beni sevdiğini söyledi öpmeye falan kalktı amk bende kızdım buna bıraktım orda gittim sonuçta kankamızın manitası ya amk neyse kankama söyledim böyle böyle kanka haberin olsun beni yanlış anlama diye bu deliye döndü falan çıktı gitti kızın dıbına kocak neyse bu kızdan ayrılmadı kız ne dedi deyince geçiştiriyo falan beyler 2 hafta sonra bişey duydum ki kulaklarıma inanamadım benim kankam olcak o.ç benim kızla takılıyomuş beyler deli oldum.

    amk gittim bini buldum dövücem amk neden dedim bine önce çok zoruma gitti demez mi ceyda bana herşeyi anlattı aramızı bozmaya çalıştığın için uydurduğun yalanlarını yermiyim sandın, binlik öyle yapılmaz böyle yapılır demezmi amk 2-3 tane patlattım suratına binin.

    sonra aradım ceydayı buluşalım diye beyler sonra buna kızdım bağırdım falan sonra o öfkeyle buna hala beni istiyomusun lan dedim yapıştım dudaklarına kaltağın neyse beyler sahildede bi pompa döndü bu arada saat aksam 11 fln öyle bi gibiş yok beyler bütün sinirimi çıkartıyorum.

    neyse sonra benim kızada gibtiri çektim sonrada benim kankayı arayıp al o çok namuslu sevgilini bi incele bakayım o morlukları kapıya vurarakmı yapmış dedim kapattım. beyler çok kötü bunalımdayım yediremiyorum kendime lan güvendiğim herkes şerefsiz çıktı yardım edin sizce doğru mu yaptım :s

    not:oku panpa allah beni nası bi imtihana tabi tutuyo bi akıl ver :(

    edit:2 dk nızı ayırıp okuyun panpalarım böyle bi şerefsizlik yok :(

    edit:arkadaşlar bişey yazamıcaksanız hiç değilse uplayın şu başlığıda gececi panpalar görsün bi akıl versin :(
    ···
   tümünü göster