1. 1.
    +1
    Şimdi panpalar, öncelikle amlıların konuştukları temel meselelerden ve maddelerinden bahsedeceğim. Daha sonra konuyu açıp bir amlının ilgisi nasıl çekilir bunlardan bahsedeceğim.

    1-) Amlıların konuştukları konular:

    - Amlıların konuştuğu temel konulardan biri dedikodudur. Yok işte Ahmet Ayşe ile çıkıyormuş bence hiç yakışmıyorlar vs. vs., siz de bu konularda amlılar ile birlikte bu dedikodulara girmeye çalışın tabi dedikodu malzemesi olarak değil, dedikodu yapanla birlikte sırf ilgi çekmek için dedikodu yapan olun. Tabi bu dedikodu da karşı taraftakini sinirlendircek / üzecek bir dedikodu olmasın. Yoksa karşıdaki kalıplı veya arkası sağlam biriyse sizin feriştahınızı giber.

    - Amlıların konuştuğu temel konulardan bir diğeri ise erkeklerdir. Yok işte Ahmet'in karın kasları var oyşşşşş gibi(Dipnot: Ilık değilim ve adım Ahmet değil.) siz bu konularda kızlara hiç pas vermeyin, sizi de muhabbete dahil etmeye çalışacaklar ama ılık mısın oğlum ? Ama ne biliyim sence hangi erkekler yakışıklı falan derse gider söylersin ama işte bizim sınıftaki Ömer çok taş falan dersen direk ılık derler sana. Amlılarla konuşurken kendi çizgini de koruyacaksın amk.

    Dinleyen varsa devam ediyorum beyler.
    ···
   tümünü göster