1. 1.
    0
    - vatan sağolsun neden sağolsun kardeşim ? ben ölmüşüm gitmişim neden sağolsun ki ?

    - bir oğlum olsun onuda askere gönderirim buyur ? onundamı ölmesini istiyorsun ? enayimisin kardeşim sen ? evlat acısı çekmek hoşunamı gidiyor ?

    - ciğerim yanıyor senin o yanan ciğerini gibeyim başbakan. oğlun testis kanseri diye askere gitmedi. evli değilmi bu çocuk ? karısı nabıyor elizabethmi takılıyor ? nedir sağlık durumu bi gelişme yokmu kanserli oğlunda?

    -bu millet gerizekalı mı hemşerim ? pkk'nın bir devlet terörü olduğunu , abdullah öcalan'nın gram kürtçe bilmediğini , terörü isterseniz bitirebileceğinizi ama bitirmediğinizi bilmiyor mu ?

    -şundan emin ol bu millet her gün şehit vermeye alıştı. gibinde taşşağında bile değil.

    şundan emin ol bu millet 'bıçak kemiğe dayandı' , 'geniş çaplı operasyon başlatıldı 300 pkklı kıskaçta çember daralıyor komandolar sevkedildi ' gibi mottolardan artık b ı k t ı. yemiyoruz kardeşim.

    -terörü lanetlemeyin artık. lanetlemeyin. icraat yapın. ama dış devletler yardımıyla ama kendi siyasi görüşünce gerilla savaşı veriyor o adam. onu lanetleme, ondan dağdan inmesini isteme, ondan teslim olmasını bekleme. onu öldür. öldür kardeşim bu kadar basit. hani senin ordun dünyanın sayılı ordularından değil mi ?
    ···
   tümünü göster