1. 1.
    +70 -23
    artık dayanamayacam itiraf ediyorum. bim ürünlerinin logo tasarımcısıyım. her bir logoya günlerce uğraşıp subliminal mesajlar yüklüyorum ve karşılığında ciddi paralar alıyorum.
    bunlardan bir kaçını sizlerle paylaşacam. şuan alkolün vermiş olduğu cesaretle yapıyorum bunu. büyük ihtimalle sabah uyandığımda pişman olacam ve başıma gelecekleri le colamı yudumlayarak bekleyecem..
    hepsi olmasada bi kısmını paylaşıyorum sizlerle

    • dost yoğurdun ayna görüntüsünü alıp 275derece çevirdiğimizde ibranice "bütün yahudilerin annesi hafif kadındır. kaşardır " yazıyor

    • le-colayı tersten okuduğumuz da arapça " incil yalan ,hristiyanlık yalan " yazdığını çok net görebilirsiniz.

    • casey kek i ters çevirip 2 ye katladığımızda arapça " madem maymunlar insandan geldi şimdiki insanlar neden maymun olmuyor " yazıyor. (sanırım tam olarak böyle değilmiş yanlış yazmışım ama onlarda farketmedi değiştirmedik böyle kaldı.)

    • jucy meyve suyunu aynı şekilde ikiye katlayıp tersten okuduğumuzda arapça " bin darwin " yazıyor. (bunu yazdığımdan haberleri yok bi anlık sinirle ben yazdım. küfüre karşı nasıl bi tutumları var tam bilmiyorum ama tepki göstereceklerini sanmıyorum)

    • yuva patatesin ayna görüntüsü alıp 80 derecelik açıyla baktığımızdda net bi şekilde türkçe "izmirin kızları hafif meşrepdir."
    yazar

    • blume peçeteyi de aynı şekilde tersten okuduğumuzda arapça " kalplerde yıldız gönüllerde ay ananı gibeceğiz galatasaray" yazıyor. (ağır fenerliyim. bunu yazdığımdan da haberleri yok.. bunu öğrendiklerinde sülalemi gibebilirler. bi kaç tane daha var böyle densizliklerim.)

    evet beyler hepsini test edebilirsiniz.

    daha neler neler var bilmediğiniz. eğer başıma bi iş açılmazsa anlatırım onlarıda.
    neler olacak inanın hiç bi fikrim yok artık hepiniz öğrendiniz gerçeği. umarım tekrar görüşürüz.
    bana şans dileyin.

    • **reklamlar***
    işin sırrı olinde iki kere rafine
    Asya Finans: Faizsiz bankacılıkta çağı aşan hizmet
    (bkz: antisosyal bir yazarın içler acısı günlüğü/#104117032)
    ACE: Lekelere düşman, çamaşıra dost
    ···
   tümünü göster