1. 1.
    +201 -75
    türbanlı kızımız gece ailesiyle beraber sahura kalkmış, ailesi kızının öğle vakitlerinde sevgilisinin evinde buluşup yiyişeceğinden habersiz kızının ne kadar dini bütün olduğunu düşünüp kızlarıyla gurur duyuyorlar. kız da içinden "hehehe salaklar beni niyetlenecek zannediyorlar" diye geçiriyor. el birliğiyle en güzel yiyecekler hazırlanıyor fakirlerin halinden anlamak için. sofraya oturuluyor. yeme içme işi bittikten sonra türbanlı kızımız sofrayı kaldırıyor ve "allah kabul etsin, allah rahatlık versin" deyip yatağına dönüyor. telefonunu kontrol ediyor ve bir mesaj geldiğini görüyor. "nasılsın aşkım öğlen buluşuyoruz dimi?" yazıyor mesajda. kızın yüzünde aptal bir gülümseme tecelli ediyor tabi. "buluşuyoruz habibim ((:" yazıp gönderiyor sevgilisine. ardından hemen bir mesaj daha geliyor. "izin alabilecek misin peki?" diye soruyor sevgilisi. "o en kolay iş aşkım. nursena'lar kuran ziyafeti verecekmiş deyip kaçarım evden" yazıp gönderiyor kızımız sevgilisine tekrar. "tamam aşkım hadi allah rahatlık versin rüyanda beni gör (:`" şeklinde mesaj geliyor erkekten. "namahremmm olmaasss (:" yazıp gönderiyor kız. kısa süreli cilveleşmenin ardından kız yiyeceği yannanın, erkek de gireceği amın hayaliyle dalıyor uykuya.

    öğlene doğru camış gibi yatarak oruç tutan aileden önce türbanlı kız uyanıyor. doğruca banyoya gidip bir kaç saat sonraki buluşma için istenmeyen tüylerini tıraşlıyor. duşunu alıp odasına geçiyor ve "bugün ne giysem?" diye geçiriyor içinden. sonra da "aman sanki her gün farklı şeyler giyiyorum bendeki de soru mu şimdi?" diyor. kafasına minareyi yerleştirdikten sonra dar bir kotla kerhane inşaatına başlıyor. biraz far biraz allık ve sürme ile yüzüne de nur kattıktan sonra annesinin yatak odasına gidiyor.

    "anneciiim" diye sesleniyor anacığına. annesi de yarı uykulu bir şekilde "hıığğğ" diye karşılık veriyor. "annecim ben nursena'lara gidiyorum kuran ziyafeti varmış mesaj atmış beni bekliyorlar" diyor. "tamam git ama iftara yetiş baban bacaklarını kırar sonra" diyor annesi. "canım benimmmm" deyip annesinin gül kokulu yanağına bir öpücük konduruyor ve koşa koşa evden çıkıyor.

    oturdukları sokaktan köşeyi dönünce sevgilisine "aşkım ben çıktım nerdesin?" diye mesaj atıyor. daha iletim raporu gelmeden "her zamanki yerde seni bekliyorum aşkım" diye mesaj geliyor. kız her zamanki yiyiştikleri kuytuya doğru hızlı adımlarla yola koyuluyor. takriben 20 dakika sonra buluşuyorlar. öpüşüp koklaştıktan sonra elalem ne der düşüncesiyle ayrı yürüyüp erkeğin evine doğru gitmeye başlıyorlar.

    erkeğin oturduğu sokağa girmeden, erkek bu türbanlı kızımıza "önden ben çıkayım 5 dk sonra sen gel komşular görmesin laf çıkar" diyince kız da "tamam aşkım acele et" diyor. erkek koşar adımlarla apartmana giriyor. kapı kapanmasın diye kapıyı tutuyor ve eliyle kapıyı yavaşlatıp açık bırakıyor. heyecandan ve az sonra yaşanacak gibişin düşüncesiyle basamakları üçer beşer çıkıp eve giriyor. doğruca salona gidip sokağa bakan penceredeki perdenin arkasından kızı kesiyor. kız başını önüne eğmiş bir vaziyette apartmana doğru yürüyor. bunu gören erkek, hızlıca daire kapısına gidiyor ve daire kapısının deliğinden otomatiğin ışığına göre kızın bulunduğu katı tahmin etmek için bakıyor. bir alt katın ışığı yanınca hemen elini kapının tokmağına zütürüyor. kız kadraja girer girmez kapıyı açıyor ve kızı içeriye davet ediyor. komşuların görmemiş olduğunu umut ederek özellikle de bakan var mı diye karşı dairenin kapısının merceğini keserek kapıyı kapatıyor. kapı kapanır kapanmaz kız erkeğin kucağına atlıyor. yatak odasına doğru duvarları gezerek yiyişmeye başlıyorlar.

    ilerleyen dakikalarda bedenler yorgun düşüyor. kızla erkek yatakta sarılmış bir vaziyette birbirlerine aşk sözleri fısıldarken kızın annesi arıyor. "nerdesin hadi yemek hazırlanacak" diyor annesi telefonda. "annecim az önce bitti ziyafet ortalığı toplayalım geleceğim" diyor kız. "nasıldı kızım iyi miydi ziyafet?" diye soruyor telefonun ucundaki annesi. "mmm enfesto öhöeöhe şey yani güzeldi annecim inanılmaz feyz aldım" diyor kız annesine. "tamam elini çabuk tut" diyor annesi ve telefonu kapatıyorlar.

    kız sevgilisine "annem bekliyor aşkım gitmem gerek artık" deyip dudağına öpücük kondurduktan sonra hızla üstünü giyiniyor ve evi terk ediyor.

    koşa koşa eve geliyor kız. doğruca odasına gidip üstünü başını değiştirdikten sonra mutfağa annesine yardıma gidiyor. yine fakirin halinden anlamak için hazırladıkları birbirinden güzel yemekleri masaya getiriyorlar. ezana az bir süre kala evin reisi geliyor. sofraya oturuyorlar hep beraber ve kulaklarını ezana dikiyorlar. bir kaç dakika sonra ezan okunuyor ve gavat baba "allah kabul etsin" diyor. kız da "amin babacım cümlemizin" diye temennide bulunuyolar ve oruçlarını açıyorlar.

    edit: okuyun, okutturun.
    ···
   tümünü göster