1. 76.
    0
    @75 senin gibi huur çocuğu, ucube biri çıkmış ya batıdan. daha ne olsun amk?
    Doğudan böyle bir huur çocuğu çıksın, yakarız doğuyu da kendimizi de amk.

    türkler önüne geleni skmişmiş. Lan oruspu çocuğu senin o türk dediklerinin türk olup olmadığı bile meçhul. Kim kime dum duma yaşamışsınız. Kimin ski kimin zütünde belli değil. ana, kardeş, teyze, hala.. sıraya dizilmişler sanki.
    Şimdi kalkıp hunlar türk diyorsunuz; ama hungary(macaristan) denen gerçeği nerene sokacaksın? Onlar da türk, değil mi amk? Ne kadar eziksiniz yaw. Nerde bir 'güç', başarı varsa hemen sahiplenmeler.. ibret almamız için mi gönderildiniz yavrucum?!

    O başarılı devletleriniz nerde? göremiyoruz hani? Hangisi var şimdi? Türkiye'de batılı diye geçinirsiniz batıya gidince sktiri yiyince gelip burda doğuya saldırırsınız köpek gibi. ingiltere'de adam sana iğğğğ ter kokuyorsun yarram der, sen gelip burda kürtler pis kokuyor , diye başlık açarsın. Sen istediğin kadar onların zütlerini yala, onlar seni taksa taksa ancak skine takar amk.
    Ülkeler kurmuşmuş? Sen, kıbrıs bağımsız bir ülkedir dediğinde hangi türki devlet sana destek verdi? söylesene bir? Onun bunun uşağı olmaktan başka ne marifetiniz var? itten bir farkınız yok. Sahipleriniz tasmalarınızı azıcık gevşetsin hemen oraya buraya saldırırsınız! Objektif tarih neyin ne olduğunun farkında. Hadi tosuncuğum, uuu uuuu uuu..
    ···
   tümünü göster