1. 1.
    +10 -8
    Gerekirse gidip dıbına koyalım serkanın ama şu sözlüğün bir şekilde eski günlerine dönmesine vesile olalım..

    Bu başlık altında bir kaç önerim olcak reisler ve panpalar , biliyorum miladı gerçekleştiremeyebilirim hatta belki hiç giblenmeyedebilirim fakat en azından kendi adıma denedim diyeceğim..

    Önerilerim :

    • * Açılan başlıklarda yapılan gibimsonik liseli yorumlarını entryi başlatan silebilsin. Konu onun nasılsa amk ne gibime çoluk çocukla muhattap olsun ki simdi koskoca adam ?
    • * Başlıkta konuya ilişkin alakasız reklam ve benzeri üstüne gelip anancı tavırlar takınan liseli kardeşlerimizede yine başlığın sahibi komutayı ele alıp mute gibi bir butonla kendi baslıklarına yazmamasını sağlayabilir.
    • * Aynı sekilde bir panpanın davranışlarından hoşnut değilsek. Örneğin : ben birini sürekli gibmekle tehdit ediyorsam tecavüz edecegimin sinyallerini veriyorsam. Bu konu da karşı tarafın hoşuna gitmiyorsa beni engelleyip boş zırvalıklarımımı dinlememeli. Kimse buna mecbur değil amk..
    • * Nesillere göre günlük başlak açma sınırıda eklenmeli ki bu en önemlisi amk.

    Şimdilik önerilerim bunlar. Ve sizden destek istiyorum yaşını başını almış inciyi eski günlerine geri döndürmek isteyen panpalarım. Önerilerinizi yazın ve destek olun bu düşünceye. hatta modlara da seslenelim buradan amk taşısınlar olan bitene. Fikri olan gelsin yazsın. Burası hepimizin be dıbına koyduklarımın daha iyiye güzele biz zütürmezsek. sadece isyanla vakit kaybetip sonuç üretmezsek burası biter.

    Not : Bu başlık altınada gelip saçma sapan @2 olmak isteyen ne bileyim amcık amcık konusan 1 dünya insan gelicek ama az kaldı dıbına koyduklarımın az kaldı.. hepinizi gibip atıcaz burdan ve sözlüğe girdigimizde tek hedefimiz gülmek olucak bundan sonra...

    Not 2 : Bu başlığıda uplamayın zaten ruhunu gibtiklerimin ne gerek var zaten gibilmeye alışmışsınız birlik olup ses çıkartmayada zütünüz kalmamış ama belirli yerlere gelene kadar sıkılmadan hatta silinene kadar uplamaya devam edicem amk..

    Özet : Liseliysen okuma gibtir git. olmadıgını düşünüyorsan ve çevrende bu sana yönde bir saldırı yapılımyorsa gibe gibe okucan çünkü önemli amk çünkü Sözlüğün geleceği söz konusu.
    ···
   tümünü göster