1. 1.
    +26 -20
    madem inanc yok bir sey yok. madem öldüğünde yok olacaksın yaşamana ne gerek var huur cocugu niye yaşayıp strese giriyorsun onca eziyeti çekiyorsun niye yani dıbına koyim gibtir git öl yok ol amk. niye yaşıyorsun heee??

    edit:nutkunuzu giberim soluksuz bırakırım sizi huur çocukları cevap veremezsiniz böööööööyle...

    edit: dıbına koyduumun evlatları nerdesiniz hanii?? nerde huur çocuğu ateistlerr?? ben ateistim ben ateistim demesini bilirdiniz hergün 100 sayfa başlıkta??? niye yaşıyorsunuz kahbenin çocuklarııı??? ben ateistim deyip çok bi yannan olduğunuzu düşünmesi değil işte... madem ölünce yok olacaksınız var olmanızın bi nedeni ne gibtiğimin gavatlarıııııı!!! beyninizde ki 3 tane hücre ile bir gib araştırıp bi yannan bilmeden ateistim deyip işin içinden çıkıpta kendinizi çok zeki zannetmeniz değil.

    edit: ben küfürsüz bir şekilde de yazabilirim anlatabilirim derdimi ama siz dıbına koduklarım bu başlığa zaten gözlerini ve kulaklarını kapayarak geleceği için buna gerek yok .

    şunuda belirteyim çok ezik çıktınız dıbına koyim harbi taku takuna yanacaksınız orada. ALlah tez zamanda sizi yoluna çeker inşallah.
    ···
   tümünü göster