1. 76.
    0
    maymun sevenler derneği kurmuşlar inzibatlar. annem dedi asker kaçağı gözüküyosun dedi bulurlarsa direk askere alacaklar oğlum dedi bende tamam anne dedim çıktım cafer abinin yanına abi dedim böyle böyle sıçtık napcaz dedim ben hallederim dedi amk sormadım nası yapcan nası etcen diye öğlen 11 gibi gitti öğlen 3 gibi geldi hoş geldin abi noldu dedim valla aslanım okadar kişi araya soktum malesef dedi ananı gibim dünya başıma yıkıldı ulan ölürsem anneme ne olucak sorusu gene kafamda dolanmaya başladı. benim eller kafamda yere bakıyorum amk olsun abi dedim denemiş olduk.

    bir kahkaha attı amk dükkanda ki müşteriler korktu şaka lan abinin elinden ne kurtulur dedi içimden sigara yakıp koluna basmak gelsede , sarıldım amk adama 22 yaşındayım çocukda değilim sarıldım adama gibtir lan yavşama hemen dedi oturdum yerime internetten bilgisayarlara baktık toplam masrafımız 112 milyar 100 bin yurt dışından verdiler 12 bin cafer abiden borç aldım. çıktık yurt dışına cafer abiyle ofisi kurduk masalar bilgisayarlar 26 tane bilgisayar 10 tane çalışanlar için 16 tane diğer işler için (16 tane olması şart mıydı evet yapacağımız iş bilgisayar işi çünkü)

    2 tane de odamda bilgisayarlar. sıra geldi 10 kişi işe almaya örnek bir dosya çıkarttım max yapabilme süresi 20 dakka bir seansta 26 kişi aldım 1 saatten aşşağı yapan yok amk en sonunda 36 35 39 dakkalarda yapan 6 kişiyi işe aldım reklamı internet üzerinden duyurmalarını söyledim hem eleman ilanı hem reklam yapmalarını istedim yaptılar.

    iikinci seansta 10 kişi aldım 25 27 22 dakkalarda yapan 4 kişiyi işe adım hepsi benden 5 6 yaş büyük insanlar.

    bir konuşma yaptım.
    ···
   tümünü göster