1. 151.
    0
    o gece de içtim sarah gelmedi merak ettim tek başımayım canım sıkılıyor amk ama kız sadece hoşuma gidiyor. param 100 lira var yok amk

    cafer abi gecenin bir körü aradı. lan adam telefonda olsabile ayağa kalkıyorum korkudan vs değil saygıdan amk

    dedi aslanım nasılsın. iyi olmaya çalışıyorum abi dedim olucaksın merak etme dedi. artık nasıl bir ruh halindeysem geçmiş gün sormadım aklıma bile gelmedi nasıl olacak abi o iş bile demedim okadar ümitsizim.

    sen nasılsın geyiğe sardık kapadık telefonu.
    iş yerinde bir kaç birşeyler yapıp pisayasa sürüyoruz. kazandığımız milyon dolarlar değil koca sıfır.

    50 lirasına içkiye sigaraya verdiğim 100 liranın diğer 50 siyle ofisin ihtiyaçlarını gördüm sıfırım koca bir sıfır metelik yok cebimde. 8 km eve yürüyorum. para yok yicek yok otobüs yok alkol var sigara var.

    evde kalanlarla karnımı doyurdum oturdum içkinin başına ama nası içiyorum öliyim bitsin bu ızdırap diye düşünüyorum. kapı çaldı sarah geldi elinde poşetler yicekler içecekler vs mutfaga koydu. yanıma oturdu.

    elleriyle sözlük nerde dedi gittim çeketimin cebinden getirdim.
    bana türkçe öğrenmek istediğini söyledi.
    bre dıbınakoyim onca işin gücün arasında sana türkçe mi öğretiyim dedim.
    anlamadı.
    gözlerini görünce mecbur kaldım. amk bir elimde bira şişesi bir elimde keçeli kalem duvara alfabeyi yazdım. okutturdum okudu dedim bugünlük bu kadar yeter kafam olmuş bimilyon. ne desem gülüyor amk yüz ifademe aldırmadan dıbınakoyim diyorum gülüyor bir çok küfür ettim güldü sinirimi attım en azından nasılolsa anlamıyor amk.

    son kelimeyi söylemeyeydim iyiydi.
    senden çok hoşlanıyorum dedim me too dedi ananın amı dedim irkildim sen türkçe mi biliyosun diye sordum mal mal baktı lan doğruyu söyle diyorum kadın hala mal mal bakıyor. neyse dedim dayandım içkiye.
    ···
   tümünü göster