1. 201.
    +9
    şimdi biz nezih bir sitede oturuyoruz. ve alt katımızda üniversiteli 2 kız kalıyordu o zamanlar. bu olay 2003 yılında yaşandı ve ben lise 2 ye gidiyodum
    bizim 2 çapraz balkon var. bu balkonların birinden bakınca alttaki evin odalardan teki gözüküyodu. bunlarda perde falan asmıyodu çünkü onlar 8. katta oturuyo evin karşısı manzara apartman falan yok. rahatlar yani. ben arada bi akşam çıkıp balkona bunları seyrediyodum. bazen duştan falan çıkıyolardı. bide liseliyim deymeyin keyfime.

    neyse bigün oturuyorum balkonda dergi okuyodum. kuzen geldi "ne okuyon lan" diye aldı elimden dergiyi dingil. ben ver lan dedim bu mal vermemek için balkondan aşşaa uzattı o arbedede elinden düştü aşşadakilerin balkona.

    bi güzel sövdüm kuzene indim aşşaa. çaldım kapıyı kız "kim o?" dedi. bende "ben üst komşuyum açarmısınız" dedim. açtı "kusura bakmayın rahatsız ediyorum. dergim balkonunuza düştü rica etsem verirmisiniz" dedim. "senin dergin nasıl düştü bizim balkona" dedi gülümseyerek. bende "kuzenim elimden aldı geri almaya çalışırken düştü" dedim. tamam gel içeri balkon incin uzun sürer dedi.

    bu arada o zamanlar boy 180 kilo 76 spor yapıyorum. vücut falan karizma tip yerinde yani. şimdiki liseliler gibi değilim. neyse girdim içeri tabi söylemeyi unuttum. mevsim yaz ve çok sıcak kızın üstünde gündelik kıyafeti olan şort ve askılı badi var. girdim içeri oturdum salonda buda balkona çıktı karıştırdı ortalığı verdi dergiyi.

    ben "çok teşekkür ederim yordum seni" dedim. kız"yok canım nolcak sanki" dedi gülümseyerek. sonra ben ismim laporta bişeye ihtiyacın olursa yukarı seslenmen yeterli dedim. oda "benimde pınar teşekkür ederim" dedi.

    ilk tanışmamız böyle oldu. sonrasında daha sık görüşmeye başladık ve ben bigün tel numarasını ve msn adresini istedim. artık arada msn den konuşuyoduk mesajlaşıyoduk. iyice samimi olmuştuk yani. ben buna evden yemek hamurişi falan zütürüyodum. evdekiler oğlum ne çok yemek zütürüyosun diyolardı. bende "bişey olmaz gençler yesin bol bol" diyodum.

    neyse ben pınardan bana öss ye hazırlık mahiyetinde ders çalıştırmasını rica ettim. kabul etti ama biz komşuyuz diye para almak istemesede "olsun canım benim için o kadar mesai harcıyosun"diyerek vermek istiyodum. yine bigün böyle konuşurken "ben seninle olduğum zaman çok mutlu oluyorum. lütfen para verme artık" dedi.

    böyle diyince bşka bişey diyemedim tabi. bigün akşam oturuyodum evde. kapı çaldı açtım pınar. "ya ben dışarı çıkacamda yalnız çıkmak istemiyorum sende gelirmisin" dedi. ben hemen hazırlandım çıkıyodum ki evdekiler bırakmadı. kızda mahçup oldu."neyse kusura bakmayın" dedi gitti. bizimkiler onun bana ders çalıştırmasınıda yasakladı. kıllandılar bişeylerden demek ki.

    biz msn ve telefondan görüşmeye devam ettik tabi. gündüzleri buluşmaya başladık ufaktan. bu beni arkadaşlarıyla tanıştırdı. allahtan liseli olduğumu çakmadılar yoksa kıza büyük baskı yapıp uzaklaştırırdı binler beni. neyse zaman geçtikçe iyice görüşmeye başladık ve yazın birlikte tatile gitme teklifi yaptım ben buna. başta evet demesede ikna ettim. birlikte 1 hafta çok güzel bir tatil yaptık ve iyice yakınlaştık. ama mevzuyu gibişe yada gibişle alakalı hiç bir şeye getiemedimki kız benden uzaklaşmasın

    lise son a geçtim ben o sene öss muhabbetine önceki kadar çok görüşemesekte haftada en az 3 gün birlikte dışarı çıkıyoduk. neyse o yıllar öyle geçti ve ben üni kazandım hemen. hemde ne kazanmak mat türk fiz kimya coğrafya felsefe full çektim. neyse bunun gittiği okula gidebildim sonunda. sonra ben bizimkilere ayrı eve çıkıcam dedim.ve ayrı eve çıktım

    yılbaşı gelmişti ve kutlama yapacaktık evde

    ona yılbaşı hediyesi olarak ne alacağımı düşünürken "eeh giberim lan" dedim ve kırmızı iç çamaşırı aldım amk.

    saat 9 gibi başladık şarabımızı içip sevişmeye. ama üstümüz hala giyinik. saat 12 oldu kafalar biraz güzelleşti. sıra hediyelerde dedim. "önce ben veriyim hediyeni" dedi. çok şık bi gömlek almış canım benim. ben verdim hediyesini. baya bi şaşırdı ilk başta. alkolün de etkisiyle saol canım dedi dudaklarıma güzel dolu bi öpücük kondurdu. sonra e hadi giyip deneyelim hediyelerimizi dedi

    benim giyinmem çok kolay oldu tabi ama o giyinmek için odaya gitti ve üzerinde jartiyerli kırmızı iç çamaşırıyla geri geldi. bayaa bi seviştik tekrar. sonra sakso çekmeye başladı bana bende onun dıbını dilleyip göğüs ucunu hafif hafif ısırıp iyice azdırdım kıvama getirdim. amı şişmiş ve sulanmıştı. "istiyomusun seni hiçbir şeye zorlamak istemem istemezsen yapmayabiliriz" dedim.

    hayır istiyorum dedi. tamam dedim soktum bayaa güzel gibiştik ama "lan bu işte bi sıkıntı var" diyorum kafada güzel tabi. sen bakire değilmiydin dedim. utana sıkıla "ya söyleyemedim ama senden önce biri vardı" dedi. benim kafadan kaynar sular döküldü. alkolde var ben bi sinirlendim ağıza alınmayacak şeyler söyledim evden kovdum. sonra bin pişman oldum tabi ama nafile. tek tesellim bi güzel gibmiş olmam.

    işte topladım hepsini amk
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster