1. 76.
    +6 -1
    öncelikle aghakldasjkdsadgahaha

    yarın 4 sınıf 12 tane öğrenci beni dövecek beyler yardım edin dıbına koyim nasıl bi belaya dustum bilmiyorum. şaka falan değil lan fenalardayım okuyun anlarsınız. düşündüm düşündüm işin içinden çıkamadım amk en son dedim buraya yazayım.. kısaca anlatıyorum özet geçiyorum

    şimdi ben 21 yasındayım. kız arkadaşım var 17 yasında liseli, onun bi tane de oç erkek kardeşi var 4. sınıfa gidiyo.amk geçen kızla buluştuk işte ayrılırken ben bunu öperken oç kardeşi görmüş amk tam öptüm yanımıza bi bin koşarak geldi amk karnıma öyle bi abandı ki o.ç. kızı öperken bi anda acıyla 2 buklum oldum amk. bağırıyo mağrıyo o.ç. varya görseniz bi anda millet nasıl bakıo amk fena rezil oldum.. yarın seni dövcem butun sınıfı toplayıp falan diodu kufurler falan.o.ç. benim noyu bulmus msj atıyo surekli..

    dioki bunun 4. sınıftan sınıftan 5-6 tane mahalleden falan çoluk çombalak toplayacakmış 11-12 kişi amk beni dövceklermiş.bi yer söyledi amk oraya yarın gitmezsem benim eve gelip evden alcakmış falan amk mahalleye böyle bişeyla rezil olmak istemiyorum gibe gibe gidicem de napacam lan çocukla çocukta olunmaz ama amk iş buyuyo bana yardım edin en acilinden..

    beylerr :(
    ···
   tümünü göster