1. 526.
    +1 -1
    @1yazdıklarını baştan sonra okudum panpa. inci sözlük kısa zamanda çok başarılı ve hızla yayılan bir oluşum olmuştur. dikkat edip şüphe çekmen gereken nokta burası olabilir. onn dışında baykuş yerine at üzerindeki arka arkaya oturan şövalye olsaydı da bunu tapınak şövalyelerinin bir simgesi olarak görüp masonluğa bağlıcaktın. din olgusu sorgulandığın zaman boşa çıkan bir olgudur. artık bunu kabullenin. bu dünyada bu yaşamda dini tanrıyı ispat etmenin bir yolu yoktur. inanmamızı gerektirecek herhangi bir gerçeklik yoktur. olmayan şeye var ama görünmüyo içimizde hissediyoruz gibi saçma yorumlarla inanmak mantıklı değildir. eğer ölümden sonra bir yaşam varsa ve bizden aklımızı kullanıp hiç bir şekilde varlığını somut olarak fark edemediğimiz bir şeye inanmamızı isteyerek sınava tabi tutulacaksak çok saçma oldugunu söylemek istiyorum. iNCi SÖZLÜK BiZi VATANIMIZDAN SOĞUTMAZ. inci sözlük israil amerikaya pkk vs gibi ülkemize doğrudan ve dolaylı zarar veren bir çok ülke ve oluşumu kınar küfreder taşşak geçer. inci sözlük şehitlerimizin anısına paylaşımlarda bulunur. inci sözlük yozlaşmış kültürün, yobazlığın, şakirtliğin, aşırı kafatasçılığın, aşırı kominizm rejiminin ideolojileriyle taşşak geçer ve bu dış güçler tarafından üretilmiş , ülkeye zarar verecek kadar uç noktada olan ideolojilerin saçma olduğunu mizah yaparak insanlara anlatır.
    dini inancınıza saygım var. her ne kadar anlamsız bulsamda... islam dini 9 yaşında kız cocugunun evlenebileceğini onaylayan bir dindir. 4 tane kadınla tek erkeğin birlikte olabileceğini söyleyen bir dindir. bunu ozmanki şartlara göre yorumluyosn ve normal diyosn. peki yıl olmus 2012 amk neden bu kur'an'a bir update gelmıyo birader? 2012 hacı sakallı dayılar ninja stayla çarşaflı 4 tane karıyla geziyo?
    inci sözlük vatanseverlerin milliyetçilerin sözlüğüdür. inci sözlük uç ideolojileri barındırmamak için arkasında din dil ırk düşünce fark etmeden taşşak geçerek zihinlerde yersiz bölücülüğün önüne geçer .
    iNCi SÖZLÜK SiZiN VELiNiMETiNiZDiR AMKODUKLARIM SAHiP ÇIKIN BiR DAHA DA BÖYLE APTALCA PAYLAŞIMLARDA BULUNMAYIN. SÖZLÜĞÜ AMERiKALILAR KURDUYSA BiZ GÖTÜRÜYORUZ. BU ZAMANA KADAR YAPTIKLARIMIZI YUKARDA SAYDIM. O YÜZDEN BiR DAHAKi BULUŞMAYA BARACCCK OBBBBAMA DAHi GELSE SERKAN iNCiYE YEPYENi BiR iNCi SÖZLÜK OFiSi HEDiYE EDiP AÇILIŞTA YAPSA UMURUMDA DEĞiL
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster