1. 1.
    +3
    şimdi türkiyede yaşayan kürt ırkı kökenli insanları türkiye cumhuriyeti tarafındakiler ve pkk sempatizanları olarak ikiye ayırabiliriz, başka bi grup benim aklıma gelmiyor varsa siz söylersiniz. türkiye cumhuriyeti taraftarı olan kürtler pkk'dan nefret eder çünkü bu kürtlerin türklerden ideal, ülkü ve ilke olak hiçbir farkı yoktur;bu grup ama azdır ama çoktur ancak onların biz türklerin gözünde bizden farkı yoktur(günümüzde kürtlere karşı genel bi hınç var gibi gözükse de bu pkk ve sempatizanları tarafından yapılan propagandaların sonucunda kışkırtılan insanların haklı ancak gösterildiği kadar sert olmayan yine söylüyorum gösterildiği kadar sert olsa bile haklı olan tepkisidir).şimdi gelelim pkk sempatizanı kürt grubuna bu grup gün geçtikçe artmaktadır eee diyeceksiniz nasıl oluyor da bu grup artıyor yoksa türkiye devletini destekleyen kürtler taraf mı değiştiriyor hayır efendim öyle değil bi üçüncü grup var ki arada kalıp pusan ve oluşan pozisyona göre yer kollayanlar ki bu grup zannımca pkk sempatizanları kadar ve hatta daha bile şerefsiz yakıştırmaasına uyacak kişilerdir;çünkü bu grup ne inandığı şey uğruna kavga eden insanlardan(her ne kadar bu kavganın temeli yanlış ve saçma olsa da)ne de yıllarca yediği ekmeye hıyanet edenlere inat bulunduğu devlete bağlı kalanlara katılmışlardır ve bu grup gün geçtikçe pkk sempatizanı grubuna yanaşmaya onların ağzından konuşmaya başlamıştır, neden mi?sebebi dış nifakların attığı tohumlara basiretsiz yöneticilerin eklenmesi neticesinde değişen güç dengelerinden pkk sempatizanlarının teşkil ettiği grubun güç kazanmış bir şekilde çıkması.
    bu grup peygamber efendimiz zamanındaki munafıkları hatırlatmaktadır ki peygamber efendimiz bu grup için kafirlerden daha sakıncalı demiştir. işte yazımın en başında ben de bu munafık ve kafirleri tek bi gruba kattım çünkü genel bi bakışta bu ayrımı yapmak kolay değil ancak biraz beyin fırtınası yaparak gerçeğe ulaşmak mümkün. yani diyeceğim o ki korkulması gereken kişiler belli eğer türkiye içinde yaşayan bir vatandaş eğer türkiyenin hayrını istemiyor ve bu uğurda çalışmayıp açık ve net bi şekilde pkkyı ve onun siyasi uzantısı olan bdpyi lanetlemiyorsa o kişiye lanet okunabilir ve dahi okunmalıdır.
    gelelim bu munafıklara benzettiğimiz kürt grubun yaptıklarına daha geçen gün incide takılırken bi başlık dikkatimi çekti servet tazegül karslı yani kürttür madalyayı da kürt kazanmıştır boşuna sevinmeyin işinize gelince servet kürt işinize gelince türktür mealide bişeyler yazmıştı. servetin kürt veya türk ırkına mensup olması zerre kadar umrumda değildir. diyelim ki kendisi kürt kökenli, o kişi madalyayı aldıktan sonra türk bayrağını sırtına geçirip o kutsal bayrağı dalgalandırdı mı istiklal marşımızı tüm dünyaya dinlettirdi mi o kişi benim kardeşimdir. o kişi türkiye devletine bağlı grubun içinde yer alan ve benim %100 türk kanı taşıyan bi kişiden hiç bi farkı olmayan dava arkadaşımdır. şimdi anladınız mı meseleyi, mesele: o bayrağı hep gönderde tutmaktır ve bunla gurur duymaktır. şimdi tarafınızı seçin, tarafınız ay yıldızsa kardeşimsiniz değilse ne olduğunuz belli:munafık veya kafir, sonuna kadar bayrağımı korumak adına mücadele ederim servetle beraber bayağımı sonuna kadar dalgalandırır ve bunla gurur duyarım.
    ···
   tümünü göster